Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine 29 mai 2021. Mercur retrograd și portal de creștere

ro

29 May, 2021 21:08 2465 Marime text
  • Portal de transformare și creștere interioară.
  • Va fi favorizată comunicarea, aflarea de noi informații.

Dragii mei frumoși, de astăzi începe o perioadă destul de solicitantă energetic, care nu este altceva decât un portal de transformare și creștere interioară.

Odată cu intrarea planetei Mercur în tranzit retrograd astăzi (și până pe 22 iunie), ne pregătim de începerea examenelor interioare pentru a putea depăși un nou val de energie.

Ca să fie foarte interesant, Universul și Sistemul nostru solar ne-a pregătit și alte surprize pentru perioada ce urmează: nu doar Mercur, ci și alte patru planete vor fi retrograde (Saturn, Jupiter, Neptun și Pluto). Când avem 5 planete retrograde într-o lună, suntem ghidați să ne întoarcem spre interior, să petrecem timp cu noi înșine și să revedem lucrurile din trecut care ne-au blocat sau nu ne-au permis să creștem, într-o nouă lumină.

Pentru că Soarele este în semnul Gemenilor până pe 21 iunie, când avem și Solstițiul de vară - ziua cea mai lungă a anului - va fi favorizată comunicarea, aflarea de noi informații, ieșirea la suprafață a secretelor și dezvăluirea umbrelor sau ne-înțelegerilor. Folosirea cuvintelor va deveni o armă redutabilă, pentru multă lume.

Repetiția inteligentă înseamnă să folosim acele cuvinte care ne împuternicesc și ne fac să ne simțim bine.

De exemplu: sunt prezent, atent și observ lucrurile pozitive din viața mea. Apreciez fiecare lecție ca o oportunitate de creștere. Când nu găsesc loc de parcare, deși mă grăbesc, respir adânc, mai fac o tură și cu siguranță cineva pleacă și eu văd cum se eliberează locul.

Dacă repet un astfel de dialog mental, iar și iar, el devine realitatea mea.

Lucrurile încep să se lege și chiar să creeze spațiu în ziua mea pentru și mai multe sincronicități sau coincidențe în beneficiul meu.

Repetiția mecanică și necontrolată înseamnă să primesc răutățile unuia sau neputințele altuia (”ești un ratat, nu vei putea face vreodată ceva”, mi-a zis cândva cineva - sau ”nu ești talentat și nu ești în stare de nimic”).

Și nu doar să le primesc, ci să le repet iar și iar, în dialogul mental sau în povestindu-le altora, întărindu-le prezența și lăsându-le să-mi modeleze viziunea asupra lumii.

Nu mai povestiți lucruri rele care vi s-au întâmplat. Nu le mai repetați iar și iar celor cu care vă întâlniți. Nu vă mai plângeți că este greu. Repetând răul, mențineți răul. NU este o repetiție inteligentă.

Căutați puținul bine care există (este soare, este vară, este frumos, este pace, sunt în viață etc) și repetați-l pe acesta.

Când oamenii spun ceva, spun DOAR despre ei.

Orice judecăm și nu ne place la cineva, judecăm și nu ne place la noi înșine.


M-am exersat să ascult discuția cu alți oameni astfel încât ORICE spune persoana despre orice, este doar despre sine.

”Nu suport mincinoșii”, îmi spune o doamnă cu care vorbesc. Eu notez mental ”doamna minte sau se minte mult, și nu suportă acest aspect la ea. Să am grijă la fabulatiile pe care le spune, nici ea nu știe ce este adevărat și ce nu.)

”Uite ce îngâmfată și cu nasul pe sus este asta”, comentează o doamnă despre alta. Eu notez mental ”doamna este cu nasul pe sus și vede asta în toți din jur. Atenție la ”importanța de sine”).

”Ce urât și frig este afară”, spune altcineva. De fapt, în sufletul său este urât și frig. Atunci când îți este bine, nicio zi nu este urâtă. Chiar dacă este friguroasă

Vă mai spuneam și în alte postări că dacă doresc să aflu mai multe despre cineva, rog persoana să-mi povestească despre părinții săi, despre partener sau despre colegi. Tot ce critică la acești oameni apropiați reprezintă aspectele sale ne-acceptate, ne-integrate și mai ales, ne-conștientizate. Realizez cât de tare persoana se îndepărtează de propriul adevăr și evaluez mai bine viziunea pe care o are în acel moment (pentru a putea să mă poziționez și eu cât mai adecvat).

Repetiția inteligentă este mecanismul care va permite să vă așezați cel mai bine pe valul de energie al retrogradelor în care intrăm, începând de astăzi și până la luna plină în Capricorn de pe 24 iunie.

Mercurul retrograd care vine astăzi va afecta mult comunicațiile, transmisiunile pe mail, functionarea computerelor si a Internetului și altele.

Așa încât, să nu vă înfuriați sau supărati pe toate obstacolele pe care le veti întâmpina urmatoarea perioada.

Repetați inteligent afirmații pozitive și găsiți lecțiile din provocări. Este modul în care puteți folosi retrogradele să vă mențineți energia pozitivă.

Și nu este tot.

Ca și o bomboană peste întreaga situație, avem o lună nouă cu ecplisă solară în Gemeni, pe 10 iunie, care reprezintă un portal de creativitate extraordinar și o posibilitate de a planta o nouă sămânță pentru ceva complet nou.

Am spus deja că perioada retrogradelor este o perioadă de introspectie, de tras concluzii cu privire la ce a fost și de proiectat și creat ceea ce va veni.




Natura va dansa în ritmul valurilor de energie ale portalului energetic în care ne aflăm.

Așa că dorim să profităm la maxim de această oportunitate.

Ne-am propus câteva întâlniri on-line, la care vă așteptăm dacă doriți să ne susținem reciproc în luna iunie.

Chiar pe 10 iunie, la Luna nouă cu eclipsă inelară de Soare, moment de mare energie și vibrație interioară, avem Webinarul 2 din Seria Patratul stabilității - intitulat Eu vreau copil. Tu vrei sex. Noi vrem plăcere.

Din nou despre comunicarea feminin-masculin, începută în primul Webinar și despre trecerea podului între cunoscut și necunoscut.

Pe 11 iunie, vom începe un Program de gimnatică perineală, împreună cu fetele de la Studioul Pilates Vitality din Constanța.

Iar pe 16 iunie vă invit la un eveniment unic cu Alexa Event, în care intrăm oficial în vacanță, nu înainte de a vorbi despre Matematica corpului uman (ca și ultimă lecție înainte de vacanță).

Pe 25 iunie, în perioada Sânzienelor, firma Alchida ne invită la un Webinar despre Cerc, circ și circulație

Toate aceste evenimente vor fi încărcate și pot fi accesate pe www.centrulnatura.ro/evenimente, dar și pe site-urile partenerilor de organizare.

Comunicarea și parteneriatele funcționează cel mai bine în această perioadă energetică de portal. Doar împreună navigăm eficient prin provocări și ne susținem unii pe ceilalți.

Vă doresc o perioadă de retrograde cât mai ușoară și benefică tuturor, cu creștere interioară și evoluție.


Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda

www.centrulnatura.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii