Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 28.01.2022 Astăzi sărbătoresc oportunitățile

ro

28 Jan, 2022 11:30 1309 Marime text
Forța vieții este o energie ce curge prin lume și împarte puterea conștientizării entităților vii. Noi oamenii, ca și restul viețuitoarelor, plutim pe aceste filamente de energie ale forței vieții și curgem în ritmul fluxului vieții.

Curgerea apelor vieții este uneori lină, alteori tumultoasă, totdeauna interesantă, furnizoare de lecții și înțelepciune.

De multe ori în cursul Forței vieții ajungem la zone de disconfort. Nu ne plac și ne luptăm cu ele, rezistând la ceea ce este. De multe ori pierdem energie și de cele mai multe ori nu observăm oportunitățile din spatele provocărilor.

Pentru că Forța vieții, fiind o energie impersonală, nu are nimic special cu niciunul dintre noi. Adulții umani află foarte greu că totul în lumea aceasta minunată este IMPERSONAL. Toți petrecem zeci de ani în gândirea magică a copilăriei, în care fiecare dintre noi este special și merită să fie considerat diferit decât ceilalți.

Când descoperim adevărul real al vieții, că toți suntem la fel și că niciunul nu este mai diferit decât altul, decât în termenii propriei noastre evaluări, primim o bucată de înțelepciune greu de digerat. Dar foarte utilă.

Forței vieții nu-i pasă de niciunul dintre noi. Ea răspunde doar la energia pe care o întâlnește. Dacă suntem slabi și nu avem energie, ne spulberă în curgerea ei, și tot ce ne aduce în cale pare o povară și un obstacol. Dacă ne antrenăm și economisim energia, când

Forța vieții ne scoate din confort, căutăm dincolo de provocări oportunitățile oferite. Și le prindem rapid, pentru că ne-am antrenat să o facem. Cadoul forței vieții este energie suplimentară ce vine din înfruntarea și depășirea disconfortului.

Astăzi sărbătoresc oportunitățile ce apar neobișnuit în viața noastră, chiar deghizate în neplăceri.

Am răcit și trebuie să stau în casă 7-10 zile? Nu mă supăr că pierd zile de serviciu sau de activitate. Ci mă bucur pentru odihnă, relaxare, posibilitatea de a mă focaliza pe mine și corpul meu fizic, și oportunitatea de a-mi re-așeza gândurile și emoțiile.

Am pierdut un obiect important (telefonul, actele sau cheile)? Nu mă simt rușinat, vinovat sau enervat. Mă liniștesc pentru a urma pașii necesari obținerii unor duplicate și îmi acord timp să constat cât de lipsit de prezență am trăit în ultima perioadă.

Am dificultăți la serviciu, la școală, în familie sau în grupul de oameni în care mă aflu? Nu mă las copleșit de furie, nemulțumire, iritare sau tristețe. Ci îmi acord timp să realizez care a fost contribuția mea în situația în care mă aflu. Dacă nu pot să fac nimic în privința altora, oportunitatea este să fac ceva în privința atitudinii mele. Aleg să nu mă agăț de gândurile de vinovăție, rușine, blamare și neputință.

Cânt un cântec optimist, recit o poezie pozitivă, îmi focalizez atenția pe orice plăcut, ce mă poate scoate din zona de energie joasă. Și aleg să am oportunitatea de a mă ocupa de mine. De un aspect al persoanei mele.

Oportunitățile apar și dispar. Este util să fim acordați la Forța vieții și să ne armonizăm cu oportunitățille ce vin pe drumul nostru.

Studioul Vitality Pilates Constanța ne propune o zi deschisă pe platforma de programe.

O oportunitate de petrecere de timp de calitate împreună cu oameni ce investesc timp și energie în starea de bine a corpului lor fizic.
https://vitalitystudio.ro/courses/

Ne vedem acolo, cât mai mulți, întreaga zi. Este o oportunitate, m-aș bucura să o considerați ca atare.

Sărbătorim azi oportunitățile ce apar pe drumul vieții.

Să avem o altă zi minunată de ianuarie,

Cu iubire

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii