Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine 17 septembrie 2021 - Întărire imunitară

ro

17 Sep, 2021 15:10 1904 Marime text

Schimbarea vremii declanșează reacții în corpurile fizice ale tuturor viețuitoarelor. Oamenii nu fac excepție. Chiar dacă ne străduim să ne menținem confortul termic prin haine, case și mașini încălzite și diferite trucuri cu mâncăruri și băuturi calde, corpul nostru muncește pentru adaptarea termică.

De fapt, ficatul nostru, uzina super-performantă care ne ține în viață, intensifică activitatea.

Ficatul se ocupă atât de menținerea echilibrului termic, al fluidelor, al nutrienților (vitamine, minerale, enzime și hormoni) cât și cu eliminarea rapidă a reziduurilor (după neutralizarea lor), a poluanților ce pătrund în corp prin toate căile (chimici, fizici, biologici și emoționali) și cu menținerea în echilibru a metabolismelor.

În toamnă, ficatul nostru muncește intensiv. A făcut-o și în primăvară, dar acum are ceva mai mult de făcut: vine frigul, nu căldura. Vine perioada mai grea pentru corp. Pregătirea de iarnă pentru corp nu este simplă.

Alergiile de toamnă (rinite, faringite, bronșite și alte ite), împreună cu gastritele și ulcerele (dar și multe alte probleme digestive) sunt manifestările cele mai cunoscute ale suprasolicitării ficatului (și depășirii capacității sale naturale de echilibrare).

Intenția noastră pentru această perioadă este întărirea imunitară a corpului.
În mod evident, acest lucru se va face prin susținerea ficatului și tuturor mecanismelor pe care acesta le coordonează, pentru menținerea sănătății corpului.

Programele de toamnă pe care le oferim tuturor celor interesați se referă la diferite aspecte ale întăririi imunității.
Cel mai frumos și mai interesant este programul început acestă săptămână, colaborare cu Vitality Pilates Studio Constanța.

https://vitalitystudio.ro/imunitate-intinerire-cu-dr-soescu/
În seara aceasta avem a doua întâlnire și vă așteptăm să lucrăm pentru întărirea corpului și echilibrarea dietei, pentru o gândire pozitivă și controlul emoțiilor, și pentru împuternicirea pe care o aduce forța grupului.

Întâlnirile sunt înregistrate, nu este nevoie să fiți prezenți exact la fiecare întâlnire în direct, totul poate fi făcut în liniștea și tihna casei, în orice interval orar, funcție de program și posibilități.

https://www.facebook.com/287523344962523/posts/1486799118368267/
Platforma de la Pilates Vitality, creată de Irina Iordache, oferă posibilitatea accesării relaxate și a participării în ritmul de viață existent. Vă așteptăm alături de noi, oricând alegeți să veniți!

În aceeași direcție, a întăririi imunitare, vă invităm la întâlnirea de toamnă cu reprezentații firmei Alchida, cei care ne aduc pe piață produsele Santarome.

Ne vom întâlni pe 2 octombrie în cadrul unui Webinar de două ore în care vom discuta despre produse minunate precum Imunitate bio, Rhodiola și Griffonia și altele.

https://www.facebook.com/102391181694639/posts/282390070361415/?d=n

Vom prezenta variante practice și ușoare de susținere a imunității, ca măsuri de prevenție, dar și ca măsuri de terapie rapidă, intensivă, la primele semne de eliminări (răceli).

Suntem alături de voi cu ultimele noutăți cu privire la susținerea cu metode naturale a imunității și cu programe practice, în care ne educăm și exersăm împreună.

Întărirea imunitară este o parte esențială în procesul de împuternicire personală.

În săptămâna dinainte de Echinocțiu putem să facem multe pentru noi înșine, înainte de începerea oficială a toamnei.

Vă doresc tuturor un sfârșit de săptămână cât mai liniștit și zile de toamnă zâmbitoare!
Cu iubire.

Sursă foto-text: Facebook/ Zyanna Orinda

www.centrulnatura.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii