Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine 14.10.2021 Abundență și recunoștință

ro

15 Oct, 2021 09:53 2351 Marime text
Astea sunt cuvintele ce îmi vin în minte când mă acordez la energia zilei de astăzi, în care în România o onorăm și amintim pe Sf Parascheva, cea care s-a dăruit complet semenilor.

Am o conexiune specială și deosebită cu această energie, pe care am simțit-o protectoare și ghid în mare parte din viața mea. Cabinetul unde mi-am desfășurat activitatea 14 ani în Constanța o avea drept patroană spirituală pe Sf. Parascheva, pentru că sfințirea sa s-a făcut exact în ziua de 14 octombrie.

Abundența este un termen pe care îl evoc mereu în perioada toamnei. Și în această vibrație am dezvoltat unul dintre cele mai ambițioase cursuri de până acum.

O metaforă - conexiune între bucătărie și familie (sau relația de cuplu), în care vom discuta despre diferențele feminin masculin, în bucătărie și în cuplu, precum și despre secretele cooperării inteligente.

Vreau să vă propun un simbol nou, ceva la care mă gândesc de mult timp și datorită acestui curs, l-am putut structura și i-am dat o formă grafică și l-am așezat în cuvinte.

Sunt recunoscătoare Monicăi Petre că este partenera mea în această aventură, dincolo de limitele noastre de confort.

Datorită abilităților Monicăi, vă ofer unul dintre clipurile de prezentare (urmează să vă mai prezint alte câteva) ca și avanpremieră la ceea ce urmează să facem începând cu data de 20 octombrie, pe platforma EduVision Learning.
https://www.eduvisionlearning.ro/course/gustos-si-simplu

Recunoștință vouă, că sunteți alături de noi și că vă prindeți în Jocurile pe care vi le propunem, că sunteți deschiși și preocupați de starea de bine a corpului, dar și de relațiile în care sunteți implicați.

Ne bucurăm mult să oferim aceste clipuri de prezentare de astăzi, de Sf Parascheva, pentru că fiecare început făcut sub patronajul acestei energii a dus la creștere, evoluție, echilibru, armonizare și o mai bună acordare la Divin.

Cu fiecare pas, încorporăm lumina potențialului uman dăruitor, reprezentat de Sf Parascheva în realitatea prezentă. Avem nevoie de lumină în momentele de întuneric.

Vă invit să veniți alături de noi, să ne jucăm împreună și să facem o explorare a relațiilor de cuplu, trecând prin bucătărie.

Este o călătorie interesantă, vă asigur de asta!

Să aveți o seară liniștită și vise semnificative, odată cu energia zilei de 14 octombrie.

Și să ne regăsim cu bine, în curand,

Cu iubire,
 
Sursă foto, video și text: Facebook.com / Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii