Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Locuitorii comunei Crucea terorizaţi de întreruperile la alimentarea cu energie electrică

ro

09 Jul, 2016 14:25 5555 Marime text
"Disperare" este cuvântul care caracterizează cetăţenii comunei Crucea. Aceştia se plâng că în ultimele zile alimentarea cu energie electrică a ajuns să se întrerupă şi de 40-50 de ori pe zi. În acest sens, aceştia au înaintat mai multe plângeri către compania care furnizează curentul electric, însă compania în cauză le-a răspuns că totul se întâmplă din cauza păsărilor care stau pe firele de curent. 

Oamenii sunt supăraţi şi spun că toate aparatele electrocasnice riscă să se ardă, dacă alimentarea electrică va continua în acest mod. 

Cotidianul ZIUA de Constanţa a încercat să contacteze  furnizorul de energie electrică, însă nu am primit un răspuns oficial până la ora redac tării acestui material. Imediat ce vom primi un răspuns îl vom publica. 

UPDATE, ora 14:47- Reacţia primarului: "Este absurd!"

Contactat telefonic, primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi, spune că " Este absurd! Aceste întreruperi au loc de vrem trei luni încoace. Se întâmplă foarte des în ultima perioadă, însă. Durează câte 5-10 secunde şi iar se ia curentul. Cred că avem şi 30 de întreruperi de energie electrică pe oră. Dimineaţa este cel mai rău. Când suntem la birouri, se sting calculatoarele întruna. Oamenii vin şi reclamă căderile repetate de energie electrică la primărie, dar noi nu avem cum să îi ajutăm."


Gospodarul-şef a mai afirmat că aceste pene de curent au loc, în special, vara şi că pe vremea prefectului Claudiu Palaz, când tot aşa aveau loc căderi bruşte ale reţelei de curent electric, ENEL le-a răspuns că totul se întâmpla din cauza cărăbuşilor.

Ştire în curs de actualizare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii