Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii de frontieră au confiscat 160 de kilograme de peşte capturat ilegal

ro

09 Apr, 2014 14:57 1829 Marime text
Poliţiştii de forontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au acţionat în zona de competenţă a PPF Midia, unde au oprit pentru control două autoturisme marca Audi, respectiv Skoda Octavia.

În cadrul unei acţiuni de prevenire şi combatere a braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră constănţeni şi cei tulceni, au efectuat verificări asupra a două autovehicule. În primul autoturism se aflau N.N. de 65 de ani şi D.D. de 46 de ani. Oamenii legii au descoperit cantitatea de 106 kilograme de peşte pentru care bărbaţii nu au putut prezenta documente justificative. În urma cercetărilor a rezultat şi faptul că şoferul îşi declinase iniţial o altă identitate deoarece nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. În al doilea autoturism, înmatriculat în Constanţa, a fost descoperită cantitatea de 45,5 kilograme peşte şi 3,5 kilograme icre din specia crap. Cele două persoane aflate în maşină, M.C. de 47 ani şi B.V. de 60 ani, nu deţineau documente justificative. Tot ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Pardina l-au identificat în zona de competenţă pe P.D.V. de 25 ani care transporta, cu un atelaj hipo, 10 kilograme peşte din specia crap, fără a deţine documente legale.

Persoanele în cauză, domiciliate în judeţele Constanţa şi Tulcea, sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinere şi transport fără documente legale a peştelui“. Cetăţeanul român N.N., domiciliat în judeţul Constanţa, depistat la volanul autoturismului Audi, este cercetat şi pentru săvârşirea infracţiunilor de „fals privind identitatea“ şi „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii