Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul 'Rabla 2012' debuteaza in luna martie

ro

30 Jan, 2012 20:00 1895 Marime text

auto.jpg Editia din acest an a programului 'Rabla' va demara abia in luna martie, potrivit spuselor lui Gheorghe Popescu, seful Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM).

Conditiile raman aceleasi ca si in 2011, cu precizarea ca numarul de masini casate va fi mult mai mic. Astfel, in acest an vor fi casate in jur de 30.000 de autovehicule mai vechi de zece ani. Anul trecut, in urma programului 'Rabla' au fost casate circa 110.000 de masini.

"Bugetul de venituri si cheltuieli al Administratiei Fondului pentru Mediu se aproba prin Hotarare de Guvern. Noi avem proiectul pregatit deja, la aceasta data. Hotararea de Guvern este in avizare la ministere, speram ca in maximum doua saptamani sa iesim cu hotararea aprobata si imediat, la o zi-doua dupa publicarea Hotararii in Monitorul Oficial, dam drumul la Program.

Noi am inceput demersurile, am pregatit in Imprimeria Nationala comenzile pentru vouchere. Au un format special si o hartie speciala. Am dat comanda sa fie pregatite. In foarte scurt timp vom valida dosarele REMAT-urilor, punctele care colecteaza masini vechi. De asemenea, vom valida si dosarele comerciantilor. Lucrurile vor curge normal.", a declarat oficialul de la AFM.


Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: http://www.4tuning.ro/programul-rabla/programul-rabla-2012-debuteaza-in-luna-martie-12294.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii