Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un băiat de numai 7 ani, din Constanța, a murit într-un accident în Anglia

ro

21 Jun, 2016 16:03 27785 Marime text
Sebastian Constantin Movilă, un copil de numai șapte ani, din Constanța, a murit în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă, 11 iunie, pe autostrada M57, în Knowsley, din Anglia.
 
Părinții lui au plătit tribut fiului lor „iubire”. Ei au spus: „Pentru băiatul nostru minunat, Sebastian, vei fi pentru totdeauna în sufletele noastre”.
 
„Sebastian a fost un copil de șapte ani, iubitor, care, iubea viața, fotbalul și tenisul. Acesta trăia alături de familia sa în Marea Britanie, din august 2015”, potrivit liverpoolecho.co.uk.
 
„Am considerat că organele sale ar trebui să fie donate altor copii”, au mai declarat părinții.
 
Accidentul s-a petrecut sâmbătă, 11 iunie, la 07:20, în apropiere de Prescot, în urma ploilor torențiale care au provocat inundații în întreaga regiune.

Oamenii au spus ca au venit în ajutorul familiei folosind diverse instrumente pentru a forța ușa mașinii avariate și pentru a-l scoate pe Sebastian din autoturismul distrus.
 
Copilul a zăcut o săptămână, fiind într-o stare foarte gravă, însă, din cauza rănilor puternice, corpul micuțului nu a rezistat, acesta dându-şi ultima suflare în spital.
 
„Evenimentele de sâmbătă seara au devastat o familie frumoasă. Doresc să le mulțumesc tuturor celor care au oprit pe autostradă pentru a-I ajuta și celor care i-au acordat primul ajutor lui Sebastian”, a declarat un reprezentat al poliției. 

UPDATE, ora 16.22:

Familia are nevoie disperată de bani! Pe Facebook, internauții fac un apel umanitar pentru a strânge suma de 2.500 de lire sterline pentru ca părinții îndoliați să își poată aduce copilul acasă în România și a-l înmormânta.
 
Pentru a dona bani este deschis contul: CONSTANTIN MOVILA BANCA BARCLAYS SWITTCODE(BIC) BARCGB22 IBAN GB58 BARCGB20508243337464, și în lei pe numele MOVOLA MARIANA VALENTINA BANCA TRANSILVANIA IBAN RO38BTRLRONCRT0232258101.
 
Mama lui Sebastian, Maria-Diana Movilă, a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu un mesaj dureros: „Te vom iubi mereu! MINUNEA NOASTRĂ DE COPIL!”
 
De asemenea, finii familiei îndoliate au postat un mesaj de condoleanțe: „Nașii noștri dragi, să vă dea Dumnezeu multă, multă putere și vă așteptăm acasă. Nimeni nu va lua locul micuțului nostru nășic”.
 
O altă persoană apropiată a familiei a scris pe rețeaua de socializare mesajul: „Fiți puternici, dragii mei. CONDOLEANȚE. A fost vrerea lui DUMNEZEU. DUREREA va rămâne veșnic a voastră, știu ce înseamnă”.
 
„Condoleanțe. Să vă ajute Dumnezeu să puteți trece peste şi să fiți puternici. Îngerașul vostru va fi alături de voi și vă va veghea tot timpul. Suntem alături de voi. Dumnezeu să aibă grijă de el”, a mai scris o prietenă a părinților îndoliați.
 
O altă persoană a scris: „Nedreaptă soarta asta!! Condoleanțe! Sper să găsiți în voi puterea de a trece peste nenorocirea asta!!”


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii