Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel umanitar de urgență Crucea Roșie Română vine în sprijinul victimelor cutremurului din Nepal

ro

28 Apr, 2015 21:29 2490 Marime text
 
Crucea Roșie Română a lansat astăzi un apel umanitar de urgență în sprijinul victimelor cutremurului din Nepal din 25 aprilie.

„Crucea Roșie Română se alătură eforturilor Federației Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie și lansează "Apelul pentru Nepal". Campania constă în colectarea de fonduri online și direct, în conturile deschise special pentru acest apel. Sumele colectate vor fi direcționate spre a fi utilizate de către Federația Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie pentru susținerea ajutorului de primă necesitate și se vor concentra pe adăposturi temporare, restabilirea furnizării apei potabile și a facilităților sanitare, precum și oferirea de hrană, asistență medicală și suport psihologic populației afectate", menționează Crucea Roșie într-un comunicat remis presei.

Organizația îi invită pe toți cei care vor să sprijine acest apel umanitar — companii, oameni de afaceri, organizații guvernamentale și neguvernamentale — să doneze bani în conturile Crucii Roșii Române.

Pentru donații online se poate accesa site-ul www.crucearosie.ro. Conturile speciale în care pot fi depuse contribuțiile în bani sunt deschise la BRD, Agenția Piața Romană:
RO14BRDE410SV34436474100 (în lei) și
RO02BRDE410SV34436714100 (în euro).

Pentru a susține operațiunile de ajutorare a victimelor acestui dezastru umanitar, Federația Internațională a Societăților de Cruce Roșie și Semilună Roșie a lansat un apel internațional de urgență.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii