Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel umanitar O operație la un spital din Franța, poate salva viața unei tinere din Cernavodă

ro

02 Dec, 2021 10:32 2819 Marime text
O adolescentădin Cernavodă, de numai 15 ani, elevă în clasa a IX-a a Liceului Energetic din Cernavodă are nevoie de ajutor după ce medicii i-au pus un diagnostic crunt. 

Diana, care a participat la mai multe turne ede tenis, sportul favorit, a fost diagnosticată cu RABDOMINOSARCOM ALVEOLAR, o tumoare maligna destul de agresiva,care apare la copii și adolescenți…

În prezent,Diana, împreuna cu mama ei,sunt internate de 3 săptămâni la spitalul Maria Curie,la oncologie,unde adolescenta deja a făcut prima cura de chimioterapie. 

Din păcate,la noi in țara,șansele sa se vindece sunt mici. Medicii rle-au recomandat ca operația sa se faca in străinătate.Au trimis dosare la mai multe clinici din Europa,iar răspunsul favorabil a venit din Franța,spitalul Gustave Roussy,tratând acest tip de cancer. Problema este că au nevoie de 260.222 de euro pentru operație, bani de care familia nu dispune. 

HAIDEȚI ÎMPREUNA SA FACEM O MINUNE DE CRĂCIUN!
RO62BTRLRONCRT00W8472802 cont lei
RO74BTRLEURCRT00W8472801 cont euro
Beneficiar IORDACHE MARIAN

Mesajul postat de o cunoștință a fetei pe Facebook: 

OAMENI BUNI,NECAZ MARE!
Fiica prietenei mele s-a îmbolnăvit!Se numește DIANA IORDACHE o frumoasa adolescenta de 15ani,eleva in clasa a 9-a la liceul Energetic din Cernavoda.
A crescut pe terenul de tenis,împreuna cu fiica mea,fiind nedespărțite.A participat și a câștigat numeroase concursuri de tenis,antrenata de domnul profesor Constantin Chiru.Iubea tenisul,dar pandemia și examenul de capacitate au făcut o sa întrerupă antrenamentele pentru o perioada de timp…


Sesizând ca are o problema la picior,părinții au dus o la medic…in urma investigațiilor RMN,TOMOGRAF,IRM și SCINTIOGRAFIE,făcute la clinici private,diagnosticul este crunt…RABDOMINOSARCOM ALVEOLAR.
o tumoare maligna destul de agresiva,care apare la copii și adolescenți…
părinții sunt devastați!Disperati,acestia încearcă din răsputeri sa găsească calea spre vindecare…
in prezent,Diana,împreuna cu mama ei,sunt internate de 3 săptămâni la spitalul Maria Curie,la oncologie,unde Didi deja a făcut prima cura de chimioterapie…
s a simțit foarte rau,dar a suportat tot chinul cu stoicism…Este atât de curajoasa!La fel și mama ei care o îngrijește și nu o lasă nicio clipa singura!
Din păcate,la noi in țara,șansele sa se vindece sunt mici.Medicii recomandându-le ca operația sa se faca in străinătate.Au trimis dosare la mai multe clinici din Europa,iar răspunsul favorabil a venit din Franța,spitalul Gustave Roussy,tratând acest tip de cancer…
DEVIZUL ESTE ȘOC!!260.222,00€…
Părinții au pus toate bunurile la vânzare…Dar suma este enorma…
Fiind apropiată familiei,am decis sa va rog sa i ajutam!Orice suma cât de mică este bine venită!Suntem foarte multi alături de ei…rude,prieteni apropiați.Încercam pe toate căile sa adunam banii necesari!
S au trimis dosare la fundații,așteptăm vesti bune!
Atașez contul bancar,in care puteți dona!
HAIDEȚI ÎMPREUNA SA FACEM O MINUNE DE CRĂCIUN!
RO62BTRLRONCRT00W8472802 cont lei
RO74BTRLEURCRT00W8472801 cont euro
Beneficiar IORDACHE MARIAN

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii