Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Sorina Stafie, din Adamclisi Luptătorii de la „Respect World Series“ ajută o fetiţă să poată vedea din nou (galerie foto+video)

ro

30 Jun, 2016 00:00 5719 Marime text

 
Destinul a fost crunt cu o fetiţă de şapte ani din localitatea constănţeană Adamclisi, Andreea Sorina Stafie, care se confruntă cu serioase probleme de sănătate

Impresionaţi de drama copilei şi a familiei sale, campioni cunoscuţi de Kickboxing de la Respect Gym Bucureşti, care evoluează la „Respect Word Series“, dar şi toată echipa de sportivi şi antrenori de la clubul din capitală s-au implicat în campania umanitară #HelpAndreea, prin intermediul căreia doresc să strângă fonduri pentru a o ajuta pe micuţa constănţeancă să-şi recapete vederea. 
 
În urmă cu trei ani, Andreea Sorina Stafie a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică. După ce a trecut cu bine peste toate tratamentele, după ultima cură cu citostatice a făcut stop cardiac şi a stat şase săptămâni în comă, lucruri care i-au provocat complicaţii neurologice severe. După ce s-a trezit din comă, fetiţa nu mai ştia să vorbească şi nu mai putea să vadă. Au urmat sute de crize de epilepsie şi nopţi nedormite. Costurile tratamentelor de refacere a nervilor optici se ridică la aproximativ 12.000 de euro, o sumă aproape imposibil de strâns pentru părinţii Andreei. 

„Orice donaţie este bine-venită“

Când au aflat povestea cutremurătoare a fetiţei din Adamclisi, campionii mondiali de Kickboxing Benjamin Adegbuyi, Andrei şi Bogdan Stoica împreună cu toţi colegii de la Respect Gym Bucureşti s-au decis imediat să o ajute pe Andreea. Luptătorii, care au zeci de mii de fani pe reţelele de socializare, şi-au schimbat pozele de cover de pe paginile de Facebook cu afişul campaniei #HelpAndreea, derulată de Asociaţia Fight for Life Charity, şi au postat mesaje emoţionante. De asemenea, împreună cu antrenorii lor, Alin Panaite şi Andrei Ochi Mircea, sportivii au postat şi un filmuleţ emoţionant, pe pagina oficială de Facebook a „Respect World Series“, prin care îşi îndeamnă toţi fanii să doneze pentru ca Andreea să fie operată şi să-şi recapete vederea.
 
„O ajutăm pe Andreea să poată vedea din nou. Are nevoie de operaţie la ochi. Sprijinim cu toţii cauza acestei fetiţe. Orice donaţie este bine-venită. Ne bucurăm că putem susţine acest caz“, a spus Benjamin Adegbuyi.  

Gala de la Londra, pe 2 iulie

„Suntem extrem de onoraţi de implicarea sportivilor. Ei sunt foarte ocupaţi, pentru că, sâmbătă, vor lupta la Londra. Cu toate acestea, s-au unit cu toţii şi i-au dat o mână de ajutor micuţei Andreea. Sperăm ca românii care se află în Londra pe 2 iulie să meargă la gala «Respect World Series», la Copper Box Arena, din Queen Elisabeth Olympic Park, Stratford, să-i susţină pe luptătorii inimoşi“, a declarat Gabriel Caloian, preşedintele Fight for Life Charity. „Cum i-am aflat povestea, i-am convocat pe toţi băieţii mei şi vom face tot posibilul să o ajutăm pe această fetiţă frumoasă să-şi recapete vederea. Vom face cunoscut cazul Andreei şi în cadrul galei de la Londra“, a declarat Alin Panaite, preşedintele „Respect World Series“.

Unde se pot face donaţii

Cei care doresc să o ajute pe copilă pot face donaţii în următorul cont deschis pentru Andreea Stafie, la BCR, de Asociaţia Fight for Life Charity: RO 43 RNCB 0670 1500 9479 0001. De asemenea, se pot depune bani şi în conturile: în euro - RO 04 INGB 0000 9999 0448 8447, deschis la ING Bank; în USD - RO 74 INGB 0000 9999 0448 8448, deschis la ING Bank; cod SWIFT: INGBROBU. Titular cont: Asociaţia Fight for Life Charity. Paypal: otilia.caloian@yahoo.com.

Medicii îi dau 90% şanse de vindecare

„Andreea a fost consultată de cei mai buni medici neurologi din Italia. Aceştia îi dau şanse de 90% de vindecare, doar cu condiţia să urmeze cu stricteţe tratamentele costisitoare prescrise. I-am promis Elenei, mama Andreei, că nu ne vom lăsa până când nu o vom vedea pe Andreea vindecată complet. Sperăm ca în viitorul cel mai apropiat să revenim cu cele mai bune veşti“, a mai spus preşedintele Fight for Life Charity.
 
„Sper ca, beneficiind de ajutorul vedetelor care se vor implica în campania #HelpAndreea, dar şi împreuna cu mass-media, să reuşim să-i redăm lumina ochilor micuţei Andreea“, a precizat Otilia Caloian, vicepreşedinte Fight for Life Charity. 

Campania #HelpAndreea, promovată

Totodată, „Respect World Series“ (cel mai nou circuit de lupte apărut în România, un proiect cu acoperire mondială, fondat de antrenorul Alin Panaite) va dona Asociaţiei Fight for Life Charity şi un pachet de promovare şi expunere la TV a campaniei #HelpAndreea în cadrul galei de sâmbătă, 2 iulie, ce va fi transmisă în direct de Digi Sport, începând cu ora 18.00. În ring vor intra cei mai titraţi luptători ai momentului, precum Andrei Stoica, Benjamin Adegbuyi, Bogdan Stoica, Sebastian Ciobanu, Daniel Sam, Marian Rusu, Claudiu Bădoi, Ciprian Șchiopu, Tolea Ciumac, Antonio Souza, Mirel Iacob şi mulţi alţii. De asemenea, din corpul de arbitri care vor oficia la gală face parte şi un constănţean, Mihai Isop.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii