Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie uşoară pentru o firmă din Topraisar. Ce contract a încheiat cu Primăria oraşului Negru Vodă (documente)

ro

08 Dec, 2015 00:00 3831 Marime text


În urmă cu patru ani, Primăria oraşului Negru Vodă atribuia un contract de achiziţie publică care avea drept obiect "Achiziţia de borduri şi pavele din beton aditivat superfinisate autoblocante".
 
Criteriul de atribuire, "oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic", a fost cel care a determinat alegerea câştigătorului, punctajul total fiind format din preţul ofertei, termenul de livrare şi timpul de înlocuire a produselor defecte.
 
Pentru această achiziţie a fost numită o comisie de evaluare, formată din preşedintele Petre Ştefan şi membrii Nicoleta Marin, Viorica Stănoiu, Mariana Tulea şi Gabriel Barbu. Aceştia, la data 25 martie 2011, au procedat la deschiderea ofertelor, constatând că un singur operator economic a fost interesat de contractul Primăriei Negru Vodă.
 
În acest context, vorbim despre SC Pino Mad Market SRL, din Topraisar, care a oferit suma de 201.588,37 de lei, fără TVA. În urma evaluării ofertei făcute, membrii comisiei au acordat firmei calificativul "admis". Apoi, după ce au fost aplicate criteriile de atribuire, în conformitate cu documentaţia de atribuire, SC Pino Mad Market SRL a obţinut un punctaj de 100 de puncte. Prin urmare, firma a câştigat contractul.

Societatea câştigătoare are doi asociaţi

Cu sediul social în satul Topraisar, din comuna Topraisar, şoseaua Naţională nr. 1A, SC Pino Mad Market SRL a fost înfiinţată ca societate cu răspundere limitată. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, cu un număr de 20 de părţi sociale. Anul trecut, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 427.054 de lei, datorii totale de 442.221 de lei şi un număr mediu de 12 salariaţi.
 
Acţiunile se împart în mod egal între Petre Mihai, născut în anul 1974, în Topraisar, şi Mihaela Mihai, născută în anul 1978, în Constanţa. Amândoi au o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%. Petre Mihai este şi administratorul firmei, fiind numit pe o durată nelimitată.
 
În altă ordine de idei, Petre Mihai este asociat într-o altă firmă din Topraisar, şi anume Mad Sol Agro SRL. Tot la această firmă, Mihaela Petre este asociat şi administrator.
 
În secţiunea "Documente", puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul Primăriei oraşului Negru Vodă, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de deschidere a ofertelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii