Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carburanţi pe bază de card de credit Trei operatori economici s-au „bătut“ pe un contract cu CN APMC (documente)

ro

05 Aug, 2015 00:00 2870 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, în martie 2012, prin licitaţie deschisă, contractul privind „carburanţi pe bază de card de credit“.
 
Au depus oferte trei operatori economici: SC Lukoil Romania SRL Bucureşti, cu o propunere financiară de 1.573.680 de lei, SC Rompetrol Downstream SRL Bucureşti, cu o ofertă de 1.609.460 de lei, şi SC OMV Petrom Marketing Bucureşti, cu o propunere financiară de 1.626.800 de lei.
 
Din comisia de evaluare au făcut parte: Mihai Gheorghe - preşedinte, Paul Ciurea, Aurelian Liţă, Elena Nicoleta Andronache, Cornelia Fir, Luminiţa Boja şi Dorina Constantin - membri.
 
În urma verificării documentelor, comisia a constatat că cei trei ofertanţi îndeplinesc condiţiile de calificare şi toţi trei au fost declaraţi admişi. Criteriul de atribuire stabilit a fost însă „preţul cel mai scăzut“. Prin urmare, oferta declarată câştigătoare a contractului de achiziţie publică având ca obiect furnizarea a 346.000 de litri carburanţi pe bază de card de credit a fost cea depusă de SC Lukoil Romania SRL Bucureşti, cu o propunere financiară, fără TVA, de 1.573.680 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.

Despre Lukoil Romania SRL

Lukoil Romania SRL a fost înfiinţată în anul 1998, cu sediul în Bucureşti, având ca obiect de activitate „comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 4 august, asociaţi persoane juridice în firmă sunt Lukoil International GMBH şi Lukoil Europe Holdings BV. Administratorul societăţii este Victor Jumbei, născut în Chişinău, Republica Moldova.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi vizualiza anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de negociere aferente contractului la care facem referire.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii