Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Opal Construct SRL, preferată de UM 02133 pentru renovarea Pavilionului 03 (document + proces verbal)

ro

19 Dec, 2013 00:00 5395 Marime text
Unitatea Militară 02133 din Constanţa a atribuit pe 14.08.2012 contractul nr.157234 – „Lucrări de reparaţii generale de renovare a pavilionului 03 aparţinând cazărmii 3399 Constanţa” societăţii Opal Construct SRL, care nu e este la prima victoria în ceea ce priveşte adjudecarea unui contract, plătit din bani publici. Valoarea contractului atribuit a fost de 107.096,76 lei.
 
Potrivit procesului-verbal încheiat pe data de 18.07.2012, cu ocazia deschiderii ofertelor depuse, pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparaţii generale de renovare a pavilionului 03 aparţinând cazărmii 3399 Constanţa”, au fost depuse nouă oferte. Societăţile ofertante au fost: SC ALCOR COMCO SRL, SC AMBIENT BUILDING SRL, SC MED COM CINSTRUCT SRL, NIMADA SRL, SC OPAL CONSTRUCT SRL, SC PETROCON SRL, SC RO-MAT-CONSTRUCT SRL, SC VELA IMPEX SRL. Comisia de evaluare a fost compusă din: Ciprian Munteanu (preşedinte), Radu Puşcaşu, Bejenaru Valentin, Rusu Dumitru, Romanescu Raluca - în calitate de membri. De asemenea, anterior procedurii de deschidere a ofertelor, pe data de 10.07.2012, comisia de evaluare a solicitat societăţii Nimada SRL clarificări privind documentaţia de atribuire.
Din cele nouă oferte primite, cea declarată câştigătoare a fost a societăţii Opal Construct SRL. Aşa cum reiese din anunţul de atribuire, valoarea finală a contractului este de 107.096,76 lei, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.
 
Despre SC Opal Construct SRL, câştigătorul licitaţiei


Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, SC Opal Construct SRL a fost înfiinţată în anul 2005, unic asociat fiind încă de la început şi figurând şi în prezent Niculai Munteanu, cel care figurează şi ca administrator al firmei. SC Opal Construct SRL are ca activitate principală „comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare”. La sfârşitul anului 2012, firma figura cu o cifră de afaceri de 6.855.944 lei, un profit net de 134.716 şi 11 salariaţi. SC Opal Construct SRL este una dintre firmele care se află în top atunci când vine vorba de contracte din bani publici.

Cine sunt ceilalţi ofertanţi
 
Cel de-al patrulea ofertant, societatea RO-MAT-CONSTRUCT SRL a fost înfiinţată în anul 1999, şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Atelierelor.
Capitalul social subscris este de 121.840 lei, integral vărsat, 12.184 de părţi sociale, valoarea unei fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Grădinaru Bogdan Nicolae (născut în 1971, în Constanţa), care deţine 3.046 părţi sociale, cu o că o cotă de participare la beneficii şi pierderi şi 25%,şi Costea Vasile (născut în 1960, în Medgidia, Constanţa), care deţine 9.138 de părţi sociale,cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 75%. Administratorul societăţii este
Grădinaru Bogdan Nicolae. Activitatea principală al societăţii conform codificării Caen este „comerţul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi a celor pentru vopsit, în magazine specializate”. Sediile secundare ale societăţii se regăsesc la adresele: municipiul Constanţa, strada Interioară, strada Baba Novac, strada Soveja.
 
Potrivit Registrului Comerţului, SC Alcor Comco SRL, înfiinţată în 1997, are un singur asociat, pe Leila Iusuf, care mai figurează ca asociat şi în SC Tebo Gaz SRL şi Tobtech Serv SRL. SC Alcor Comco SRL a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de 1.005.166 lei şi 24 de salariaţi.
Firma are o colaborare mai veche în ceea ce priveşte contractele cu administraţia locală constănţeană. Anul acestea, SC Alcor Comco SRL a fost beneficiara altui contract cu Municipiul Constanţa, un contract în valoare 160.770,51 lei pentru lucrări privind repararea, vopsirea, montarea, demontarea, transportul şi depozitarea băncilor de odihnă, a copertinelor parasolare, a meselor şi a butucilor pentru spaţiile de recreere din municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia. În total, până acum firma a fost beneficiara a şase conctracte cu administraţia locală constănţeană, unul în 2009, pentru lucrări de confecţionare şi montare gard de protecţie (mare şi mic) din municipiul Constanţa şi Mamaia, în valoare de 210.445,10 lei, în timp ce din 2012 datează alte trei contracte: unul pentru lucrări de reparare, vopsire şi înlocuire a gardului (mic şi mare) de protecţie a spaţiilor verzi, în valoare de 80.201,81 lei, un altul în valoare de 120.468,46 lei, pentru execuţie lucrări privind repararea, vopsirea, montarea, demontarea, transportul şi depozitarea băncilor de odihnă, a copertinelor parasolare, a meselor şi a butucilor pentru spaţiile de recreere din municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia în anul 2012, şi ultimul, în valoare de 241.862,69 lei, pentru achiziţionarea şi montarea echipamentelor de joacă model european destinate reamenajării a şapte locuri de joacă din municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia. Valoarea tuturor celor şase contracte de până acum dintre firma Alcor Comco SRL şi municipiul Constanţa se ridică la suma de 934.599,84 lei
 
SC Med Com Construct SRL este din Medgidia. Firma de construcţii civile, industriale şi agricole specializata pe lucrări de construcţii la roşu, finisaje interioare şi exterioare, instalaţii electrice, sanitare şi termice, platforme şi drumuri.
 
SC NIMADA SRL Constanta cu sediul în Constanţa, b-dul 1Mai este autorizată să execute lucrări de construcţii-montaj civile şi industriale, hidrotehnice de orice tip, reparaţii şi consolidări la imobile vechi. Societatea a fost înfiinţată în anul193 cu capital integral privat. Manager general şi asociat unic al societăţii este Mancer Nicolae.
 
VELA IMPEX SRL a fost înfiinţată în 1993 şi îl are ca asociat pe Virgil Lazăr şi Laurenţiu Lică. Administratorul societăţii este Laurenţiu Lică. Obiectul de activitate al societăţii este „lucrări de izolaţii şi protecţie anticorozivă”. Capitalul social subscris integral vărsat este 489.540 de lei.
 
AMBIENT BUILDING SRL, cu sediul în municipiul
Constanţa, bulevardul I. C. Brătianu, a fost înfiinţată în anul 2008, nr. 127, camera nr. 1 şi îl are ca asociat unic şi administrator pe Marius Constantinescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii