Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Apolodor Com Impex SRL a negociat un contract cu CN APMC (documente)

ro

10 Oct, 2015 00:00 3007 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) a atribuit, în iulie 2014, potrivit anunțului cu numărul 148527, prin negociere cu publicarea prealabilă a unui anunț de participare, contractul „Achiziția și montajul senzorilor de deformație și unităților de citire pentru urmărirea specială în timpul execuției și la punerea în exploatare a Podului rutier de la Km 0+540 al Canalului Dunăre - Marea Neagră”. Valoarea totală finală a contractului a fost de 984.400 de lei fără TVA, iar estimarea inițială a valorii contractului a fost de 987.000 de lei fără TVA. Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost SC Apolodor Com Impex SRL.  
 
Comisia de evaluare a fost compusă din: Mircea Ionescu (președinte), Alexandru George Iorov, Tănase Iulian Pepi, Liliana Duca, Nicoleta Andronache, Mihaela Sîngiorzan și Radu Florescu(membri).
       
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, precum şi anunţul de atribuire a contractului, procesul-verbal şi raportul procedurii.
 
La ședința de deschidere a participat ofertantul SC Apolodor Com Impex SRL București, prin persoana împuternicită Cristian Lucian Olteanu. Propunerea financiară preliminară a fost în valoare de 1.070.047,90 de lei fătă TVA, cu o valabilitate de 60 de zile.
 
Comisia de evaluare a considerat că oferta tehnică preliminară îndeplinește cerințele minime solicitate de către autoritatea contractantă prin documentația de atribuire, declarând-o conformă.
 
Astfel, comisia a declarat admisibilă și câștigătoare a contractului ce are ca obiect „Achiziția și montajul senzorilor de deformație și unităților de citire pentru urmărirea specială în timpul execuției și la punerea în exploatare a Podului rutier de la Km 0+540 al Canalului Dunăre - Marea Neagră” oferta depusă de SC Apolodor Com Impex SRL București, cu o propunere financiară finală de 984.400 de lei fără TVA.
 
Apolodor Com Impex SRL, cu sediul social în Bucureşti, strada Theodor Pallady numărul 45C, sector 3, are un capital social subscris de 201.000 de lei, integral vărsat, iar activitățile principale ale societății sunt lucrările de demolare a construcţiilor.
 
Asociaţi persoane fizice sunt: Octavian Radu Ouatu, cu un aport la capital de 200.900 de lei, șiIosefina Mihaela Stancu, cu un aport de 100 de lei.
 
Administratorul special al firmei este Octavian Radu Ouatu, iar administratorul judiciar este Silviu C.I.I. Nedelcu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii