Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru aproape 50.000 de euro. Cine a furnizat 15 infokiosk-uri Primăriei Mangalia printr/un program transfrontalier (documente)

ro

03 May, 2016 00:00 2148 Marime text
 
Primăria municipiului Mangalia atribuia în noiembrie 2008 un contract ce avea drept obiect cumpărarea a 15 infokiosk-uri. Contractul „Achiziţie infokiosk-uri în cadrul proiectului «Development Center for Cross Border Tourism Rom-Bulgaria» “a fost adjudecat în urma unei proceduri de cerere de ofertă de către Asocierea SC Vision SRL Braşov - SC Iruc S.A. Bucureşti, care trebuia să primescă 39.240 de EURo, adică 138.835,04 lei fără TVA (încă 26.378,65 de lei TVA). Banii provin din fonduri comunitare, dar şi de la bugetul local.
..
Ofertele au fost deschise la sediul autorităţii contractante pe 13 octombrie 2008. Din Comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte Gabriel Badea – preşedinte, Giorgiana Tincu Grigoraş, Liliana Ghiţă, Dana Constantinescu şi Carmen Bejan – membri. Asocierea câştigătoare a fost singura care a depus ofertă, având documentaţia completă. În urma analizării ofertei, membrii comisiei au decis că nu sunt motive pentru a o respinge și, ca atare, au declarat-o admisibilă. Din raportul procedurii de achiziție a reieșit că această firmă a adus toate actele la timp, având un dosar complet și eligibil.

Astfel, ofertantul câștigător a fost declarată asocierea SC Vision SRL Braşov - SC Iruc S.A. Bucureşti. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii