Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă dedicată distracţiei administrează un sector de plajă în Năvodari (document)

ro

30 Aug, 2016 00:00 3249 Marime text
 

În data de 4 mai anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă Năvodari I, subsector 8. Comisia de evaluare a ofertelor prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar. Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia unui singur agent economic: SC Better Way SRL. 
 
Ca de fiecare dată, criteriul aplicat în evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“, deși competiţie nu a existat.
 
SC Better Way SRL a oferit 25.010,44 de lei/sector fără TVA  pentru a administra sectorul de plajă Năvodari I, subsector 8, în contextul în care preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 18.955,2 lei.
În urma verificării documentelor depuse de către ofertant, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă Năvodari I, subsector 8, firmei SC Better Way SRL, care a obţinut 20 de puncte pentru preţul avansat.

Cine administrează SC Better Way SRL

Conform informaţiilor oferite de Registrul Comerţului, SC Better Way SRL a fost înfiinţată în luna martie a acestui an și are sediul social în municipiul Constanţa. Asociat unic și administrator al firmei este Silvia Stoica, născută  pe 17 februarie 1988, în Constanţa. Potrivit aceleiași surse, activitatea principală a SC Better Way SRL vizează „alte activităţi recreative și distractive n.c.a.“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii