Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de întreţinere linii CF şi aparate de cale în Portul Constanţa Cum a câştigat DO Style 99 SRL un contract cu CN APMC (documente)

ro

06 Aug, 2015 00:00 3493 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, în mai 2012, prin licitaţie deschisă, contractul privind „Lucrări de întreţinere linii CF şi aparate de cale în Portul Constanţa“.
 
Au depus oferte trei operatori economici: SC GDO MOV Impex SRL Baia Mare, cu o ofertă de 49.124,62 de lei, SC Romfer Construct SA Chiajna Ilfov, cu o ofertă de 29.020,15 lei, şi SC DO Style 99 SRL Constanţa, cu o ofertă de 18.951,39 de lei.
 
Din comisia de evaluare au făcut parte: Mihai Gheorghiade - preşedinte, Florin Chirilă, Mirela Ileana Stănică, Luminiţa Boja, Oana Tode, Zorofia Dinescu şi Mariana Șuteu - membri şi Luciana Izabel Mocanu, Ana Diana Bratu şi Oana Tode - membri de rezervă.
 
În urma verificării documentelor, comisia a constatat că cei trei ofertanţi îndeplinesc condiţiile de calificare şi toţi trei au fost declaraţi admişi. S-au solicitat clarificări ofertanţilor SC DO Style 99 SRL Constanţa şi SC GDO MOV Impex SRL Baia Mare întrucât: „S-a constatat lipsa documentelor justificative, a fişei de date a achiziţiei (contract sau precontract de închiriere, angajament de punere la dispoziţie etc.) pentru utilajele pe care nu le deţineţi în proprietate“. Până la termenul stabilit, SC GDO MOV Impex SRL Baia Mare nu a depus clarificările solicitate, iar SC DO Style 99 SRL Constanţa a depus documentele justificative pentru utilajele care nu sunt deţinute în proprietate.
 
Comisia de evaluare a decis, prin aplicarea criteriului „preţul cel mai scăzut“, atribuirea contractului de achiziţie publică având ca obiect „Întreţinere linii CF şi aparate de cale în Portul Constanţa“ societăţii DO Style 99 SRL Constanţa, la preţurile unitare din oferta tehnică şi financiară în limita a 600.000 de lei, cu o durată de prestare de 24 de luni.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.

Despre DO Style 99 SRL 

DO Style 99 SRL este o firmă cu sediul în municipiul Constanţa, înfiinţată în anul 1999, ce are ca activitate principală „lucrări de construcţii a căilor ferate de suprafaţă şi subterane“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 5 august 2015, asociaţi în firmă sunt Daniela Oltean, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20%, Radu Oltean, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 40%, şi Octavian Ciudin, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 40%.
 
Radu Oltean mai figurează ca asociat în Aedifica SRL (întrerupere temporară activitate) şi în Tehnogrup Sistem SRL (radiată). Daniela Oltean şi Octavian Ciudin nu mai figurează în nicio societate. Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 735.784 de lei, un profit de 206.896 de lei şi 16 salariaţi.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de negociere aferente contractului la care facem referire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii