Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la Primăria Mangalia. A câştigat cel care a fost mai iute (documente)

ro

16 May, 2017 00:00 3016 Marime text
Primăria Mangalia, în urmă cu şase ani, atribuia un contract ce avea drept obiect „Sistematizare pe verticală locuinţe ANL etapa a II-a, str. Oituz nr. 75, Municipiul Mangalia“. 
 
Comisia de evaluare, numită prin Dispoziţia nr. 3, din data de 19 ianuarie 2011, a fost compusă din George Mocanu, preşedinte, Ciprian Popa, Rodica Ripianu, Dana Albena Duzinschi şi Georgiana Terciu, membri. Comisia, la data de 20 ianuarie 2011, a procedat la deschiderea ofertelor depuse. În cadrul şedinţei de deschidere a ofertelor, s-a specificat că a fost aleasă procedura de „cerere de oferte“. Invitaţia de participare pentru procedură a fost publicată în SEAP.
 
Contractul nu a stârnit foarte mult interesul operatorilor economici, fiind depuse doar două oferte, de către SC ABC Val SRL (Constanţa), respectiv SC Recon şi Doje SRL (Bucureşti). De menţionat că firma din Bucureşti a depus oferta pe 20 ianuarie 2011, la ora 11.38, faţă de 20 ianuarie 2011, ora-limită 11.00, din documentaţia de atribuire. Membrii comisiei au stabilit că oferta depusă de SC Recon şi Doje SRL este considerată inacceptabilă, întrucât se încadrează în categoria celor prevăzute la art. 33, alin. 3, lit a) - „au fost depuse după data şi ora-limită de depunere“.
 
Ofertantul SC ABC Val SRL a fost declarat admis, în urma verificării documentelor de calificare. Drept pentru care fiecare membru al comisiei a completat fişele individuale privind punctajul acordat ofertantului. Cu o ofertă de 1.051.201,81 de lei, fără TVA, şi cu o durată a acordului-cadru de 12 luni, firma ABC Val SRL a fost declarată câştigătoare.
 
Firma a fost înfiinţată în anul 1993 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris al societăţii este de 698.210 lei, integral vărsat, compus din 69.821 de părţi sociale. Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 15 mai 2017, asociat unic este Vasile Costea, născut în municipiul Medgidia. Prin urmare, deţine o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Tot el este şi administratorul societăţii, care desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
De-a lungul anilor, firma şi-a adjudecat mai multe contracte de la autorităţile locale.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.
 
Citeşte şi: 
 
Mai multe societăţi vor să modernizeze Poarta 1 a Portului Constanţa. Unele dintre ele, cu lipici la banii publici (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii