Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:36 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înfiinţată în 2015, câştigătoare în 2016 Tagini Rey SRL a obţinut un subsector de plajă din Cordonul Eforie Nord - Eforie Sud, zona 1 (documente)

ro

25 Jul, 2016 00:00 1324 Marime text


În urma deschiderii ofertelor din data de 29 aprile, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a anunţat-o câştigătoare pe societatea Tagini Rey SRL, căreia i-a fost atribuit contractul de închiriere a plajei sector Cordon Eforie Nord - Eforie Sud, zona 1, subsector 1. Potrivit procesului-vebal încheiat pe data de 29 aprilie, comisia de evaluare a fost compusă din: Adrian Chera - preşedinte, Gabriela Constantinescu, Rodica Vasile, Tănase Grasu, Valentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi, Livia Nicolau - secretar. Până la termenul limită de depunere a ofertelor, s-a prezentat o singură societate - Tagini Rey SRL, care  a fost declarată câştigătoare. Preţul de pornire a licitaţiei pentru închirierea sectorului de plajă Cordon Eforie Nord - Eforie Sud, zona 1, sector 1 a fost de 3.858 de lei. Criterul aplicat pentru evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere al punctajului total“. Comisia de evaluare, ţinând cont de punctajul obţinut de ofertant şi de documentele prezentate, a atribuit contractul pentru închirierea sectorului de plajă Cordon Eforie Nord - Eforie Sud, zona 1, sector 1 ofertantului Tagini Rey SRL.

Despre Tagini Rey SRL

Cu sediul social  în Năvodari, strada M11, Trup Mamaia Sat, Lot 1 şi înfiinţată în 2015, firma este deţinută de Cristinel Sorinel Nica, născut pe 24.08.1974, la Medgidia. Tot el este şi administratorul firmei, care desfăşoară „activităţi recreative şi distractive“.
 
În secţiunea Documente, pe pagina de Internet a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi consulta procesul-vebal încheiat pe data de 29 aprilie în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului de plajă Cordon Eforie Nord - Eforie Sud, zona 1, sector 1 ofertantului Tagini Rey SRL.
 
Tot acolo puteţi consulta şi declaraţiile de avere şi de interese ale lui Adrian Chera, Rodica Vasile, Tănase Grasu, Livia Nicolau. Precizăm că respectivele declaraţii de avere şi interesese au fost publicate pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate.
 

Citeşte şi: Cine a semnat cu ABADL pentru plajele din Eforie Nord, Eforie Sud, Olimp, Mangalia şi Vama Veche

Ti-a placut articolul?

Comentarii