Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmă prahoveană, afaceri la malul mării De la reparaţii nave, la administrarea unui sector de plajă în Eforie Sud (documente)

ro

28 Jul, 2016 00:00 3743 Marime text
 

În data de 29 aprilie 2016, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului I de plajă din Eforie Sud, subsector 3. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi şi Livia Nicolau - secretar. Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia unui singur ofertant: Brilltag Services SRL. Acesta a oferit 16.750,67 de lei/sector fără TVA, exact preţul de pornire a licitaţiei pentru sectorul de plajă Eforie Sud 1, subsector 3.
 
După deschiderea ofertei şi verificarea documentelor, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă respectiv firmei Brilltag Services SRL. 

Cine este în spatele SC Brilltag Services SRL

Potrivit ultimelor informaţii oferite de Registrul Comerţului, SC Brilltag Services SRL a fost înfiinţată în anul 2014 şi are sediul social declarat în comuna Poiana Câmpina, judeţul Prahova. Asociat unic al firmei este Gheorghe Petcu, din Constanţa, iar de administrarea acesteia se ocupă George Petcu, tot din municipiul Constanţa. Domeniul principal de activitate al SC Brilltag Services SRL vizează „repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor“.  
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 29 aprilie în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului de plajă Eforie Sud 1, subsector 1 societăţii The Company SRL.

În aceeaşi secţiunea sunt disponibile şi declaraţiile de avere şi de interese ale membrilor comisiei de evaluare Adrian Chera, Rodica Vasile, Tănase Grasu, Livia Nicolau. Precizăm că respectivele declaraţii de avere şi de interese au fost publicate pe site-ul ANI.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii