Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi ofertanţi, un câştigător CN APMC a atribuit contractul pentru „carburanţi pe bază de card de credit“ (documente)

ro

15 Jul, 2015 00:00 2280 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, în noiembrie 2010, prin licitaţie deschisă, contractul privind achiziţia publică pentru „221.000 de litri carburanţi pe bază de card de credit“.
 
Procedura s-a desfăşurat prin licitaţie deschisă, aplicată integral prin mijloace electronice. Doi operatori economici au depus oferte şi au trimis documentele solicitate: Rompetrol Downstream SRL Bucureşti, cu o ofertă de 783.590 de lei, şi OMV Petrom Marketing Bucureşti, cu o ofertă de 800.266,12 lei.
 
Potrivit raportului procedurii, din comisia de evaluare au făcut parte Emil Sorin Banias - preşedinte, Aurelian Liţă, Pepi Tănase, Cornelia Fir, Cristian Stoicescu, Anamaria Luca şi Dorina Constantin - membri.
 
Comisia de evaluare a decis declararea ca admisibile ofertele depuse de ambii ofertanţi. În urma aplicării criteriului de atribuire „preţul cel mai scăzut”, comisia de evaluare a hotărât ca ofertantul câştigător să fie Rompetrol Downstream SRL Bucureşti, cu preţul total de 783.590 de lei, fără TVA.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.

Despre Rompetrol Downstream SRL

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 24 iunie 2015, societatea Rompetrol Downstream SRL Bucureşti a fost înfiinţată în anul 2000 şi se ocupă în principal de comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate. Asociaţi persoane juridice în firmă sunt KMG International NV, Rompetrol SA şi Rompetrol Rafinare SA.
 
Administratori în firmă sunt Bauyrzhan Nugumanov, Vadim Poletaev, Mariana Durleşteanu, Dumitru Cătălin şi Rusnac Vladislav. Directorii Rompetrol Downstream SRL Bucureşti sunt Neculae Sorin, Rusnac Vladislav şi Dykanbayeva Aizhan.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire, procesul-verbal şi raportul de procedură aferente contractului „Carburanţi pe bază de card de credit“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii