Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce a respins ABADL oferta New Media-Connection SRL pentru închirierea plajei Năvodari I, subsector 5 (documente)

ro

27 Aug, 2016 00:00 3023 Marime text
Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a încheiat, pe data de 4 mai, un proces-verbal privind deschiderea ofertelor pentru atribuirea contractului de încheiere a plajei Năvodari I, subsector 5, pe care pot fi amplasate baze de agrement nautic fără motor.
 
Comisia de evaluare a ofertelor a fost alcătuită din: Adrian Chera - preşedinte, Gabriela Constantinescu, Rodica Vasile, Tănase Grasu, Valentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă, Mihaela Marica - membri supleanţi şi Livia Nicolau - secretar. Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia unui singur ofertant, şi anume New Media-Connection SRL.
 
Singură în cursa pentru atribuirea contractului de închiriere a sectorului respectiv de plajă din Năvodari I subsector 5, New Media-Connection SRL a oferit 9.892 de lei.
 
„Având în vedere cerinţele caietului de sarcini, precum şi faptul că ofertantul nu a făcut dovada deţinerii de ambarcaţiuni de agrement nautic fără motor şi a deţinerii unei ambarcaţiuni de agrement nautic cu motor de o lungime de cinci metri înmatriculată în România, comisia declară ofertantul neeligibil, urmând ca procedura de licitaţie publică să fie refăcută în condiţiile art. 15 din Ordinul 454/2013”, se arată în procesul-verbal.

Despre New Media-Connection SRL 

Potrivit informaţiilor furnizate de Registrul Comerţului, SC New Media-Connection SRL a fost înfiinţată în martie 2011 şi are sediul social declarat în municipiul Constanţa. Societatea are un asociat unic, în persoana lui Nicu Buriu, născut pe 20.03.1984 în Constanţa, acesta având şi funcţia de administrator. New Media-Connection SRL desfăşoară „activităţi ale agenţiilor de publicitate“.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 4 mai în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului Năvodari I, subsector 5. 
 
Tot acolo puteţi consulta şi declaraţiile de avere şi de interese ale lui Adrian Chera, ale Rodicăi Vasile, ale lui Tănase Grasu şi ale Liviei Nicolau. Precizăm că respectivele declaraţii de avere şi de interese au fost publicate pe site-ul ANI.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii