Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacă ai ski jet-uri, ai şanse să îţi adjudeci şi un sector de plajă în Mamaia (document)

ro

12 Aug, 2016 00:00 8970 Marime text
În data de 29 aprilie anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului IV de plajă din Mamaia, subsector 14. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi şi Livia Nicolau - secretar.
 
Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia unui ofertant care, cel mai probabil pentru a-şi asigura „victoria“, a preferat să se asocieze cu trei persoane fizice. Astfel, singurul doritor al acelui subsector de plajă din staţiunea Mamaia a fost SC Sport Jet Ski SRL, în asociere cu Mihaela Turcu, Cristian Gabriel Ciobanu şi Ionel Ifrim. Singură în cursa pentru atribuirea contractului de închiriere, SC Sport Jet Ski SRL, în asociere cu cele trei persoane menţionate anterior, a oferit 35.816,80 de lei/sector, fără TVA, în contextul în care preţul de pornire a licitaţiei pentru sectorul de plajă Mamaia IV, subsector 14, propus de ABADL a fost de 35.762,66 de lei.
 
Criteriul aplicat pentru evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“. În urma verificării documentelor depuse de către unicul ofertant, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă Mamaia IV, subsector 14, firmei Sport Jet Ski SRL, în asociere cu Mihaela Turcu, Cristian Gabriel Ciobanu şi Ionel Ifrim, care a obţinut 100 de puncte. Punctajul mare a fost asigurat pentru că această asociere deţine o ambarcaţiune de agrement cu o lungime de minimum cinci metri, precum şi 26 de ambarcaţiuni de agrement nautic.

Cine administrează firma

Din datele furnizate de Registrul Comerţului, SC Sport Jet Ski SRL a fost înfiinţată în luna iunie a anului precedent şi are sediul social declarat în municipiul Constanţa. Firma are doi asociaţi - Gabriel Cristian Ciobanu, născut în noiembrie 1977, la Constanţa, şi Polixenia Alexandru, născută în iulie 1963, în comuna Plopii - Slăviteşti din judeţul Teleorman, ambii având şi calitatea de administrator. Domeniul principal de activitate al SC Sport Jet Ski SRL se axează pe „alte activităţi recreative şi distractive n.c.a“.
 
Conform aceleiaşi surse, Registrul Comerţului, Gabriel Cristian Ciobanu este asociat şi în alte 11 firme, unele în funcţiune, altele radiate, majoritatea acestora fiind înfiinţate în perioada 2015-2016. Astfel, numele său este legat de următoarele firme aflat în funcţiune: SC Activ GSM 2004 SRL -înfiinţată în anul 2004, având ca domeniu de activitate principal „comerţ cu amănuntul al echipamentului pentru telecomunicaţii în magazine specializate“, SC Aqua Adrenaline SRL (2015), SC Aqua Rent & Go SRL (2016), SC Aqua Ski Team SRL (2016), SC Jet Ski Adrenalin SRL (2016), SC Sacha Master SRL (2015), SC Toldy Inkasso SRL (2015) şi SC Toldo Marina SRL (2015).
 
Totodată, aceeaşi persoană a avut legături şi cu SC Neocos Group SRL, înfiinţată în anul 2006 şi radiată după ce a avut, o perioadă, activitatea întreruptă, precum şi cu SC Neo Cris Agrement SRL, radiată la ora actuală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii