Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a câştigat Repower Furnizare Romania SRL un contract cu CN APMC (documente)

ro

20 Aug, 2015 00:00 2900 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, în noiembrie 2012, prin negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare, contractul privind „Cumpărare energie electrică la locul de consum Staţia Port 4“.
 
Ca urmare a transmiterii invitaţiei de depunere a ofertei şi de participare la negocierea transmisă, ofertantul SC Repower Furnizare Romania SRL a depus preţul de energie electrică - 248 de lei/MWh şi preţul de contract, care conţine taxele pentru deconectare pe înaltă tensiune, contribuţia pentru cogenerare de înaltă eficienţă şi costul certificatelor verzi, în sumă de 348,39 de lei/MWh.
 
Din comisia de evaluare au făcut parte: Alexandru George Iorov - preşedinte, Aurelian Liţă, Maria Mergiu, Laszlo Eduard Kiss, Aurelia Roşu, Luciana Izabel Mocanu, Nicolai Bădăluţă, Sergiu Cârstocea, Cristian Stoicescu - membri, Mihaela Alina Stăetu, Luminiţa Boja, Dorina Constantin - membri de rezervă.
 
În urma negocierii, părţile au convenit ca preţul pentru componenta „energie electrică“ să fie de 244 de lei/MWh, iar preţul de contract - 344,39 de lei, fără TVA şi acciză. Durata de furnizare s-a prelungit cu două luni calendaristice, respectiv perioada 1 noiembrie - 31 ianuarie 2013. Valoarea totală a contractului negociat a ajuns la suma de 1.153.706,50 de lei, fără TVA şi acciză.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.

Despre firma câştigătoare

SC Repower Furnizare Romania SRL este o firmă din Bucureşti ce a fost înfiinţată în anul 1996 şi se ocupă de „comercializarea energiei electrice“. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 15 iulie 2015, asociaţi persoane juridice sunt Repower AG, din Elveţia, şi SC Repower Vanzari Romania SRL, din Bucureşti. Administratorii societăţii sunt Giovanni Jochum, Dan Dragoş Drăgan şi Bobst Kurt Josef.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 556.740.253 de lei, un profit de 3.445.482 de lei şi 21 de salariaţi.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de negociere aferente contractului la care facem referire.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii