Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul de închiriere a sectorului de plajă Mamaia VI, subsector 9a, atribuit societăţii Exponential SRL (documente)

ro

04 Aug, 2016 00:00 5042 Marime text
 

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a atribuit, pe data de 29 aprilie, contractul de închiriere a plajei sector Mamaia VI, subsector 9a, societăţii Exponential SRL.
 
Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela Constantinescu, Rodica Vasile, Tănase Grasu, Valentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar.
 
Şedinţa de deschidere a ofertelor depuse s-a desfăşurat la sediul ABADL, fiind organizată în conformitate cu prevederile ordinului MMP nr. 453/21.03.2013 şi ale OUG 19/2006, cu modificările şi completările ulterioare. Ca urmare a anunţului de participare, la procedura de atribuire a contractului de închiriere şi a achiziţionării caietului de sarcini au fost depuse două oferte pentru sectorul de plajă Mamaia VI, subsector 9a, de către Exponential SRL şi Creative Desire SRL-D.
 
Cei doi agenţi economici au venit cu următoarele oferte: Exponential SRL - 84.362,51 de lei şi Creative Desire SRL-D - 78.111,23 de lei.
 
Preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 71.026,45 de lei. Criteriul aplicat pentru evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
Comisia de evaluare a constatat că ofertantul Creative Desire SRL-D nu îndeplineşte condiţiile de calificare solicitate prin caietul de sarcini. Din certificatul constatator emis de Registrul Comerţului, rezultă că ofertantul nu este autorizat să desfăşoare activităţile prevăzute la articolul 2 al anexei 1 din Ordinul MMSC nrr. 454/2013, conform cerinţelor precizate în caietul de sarcini. Astfel, la secţiunea „activităţi autorizate“, din conţinutul certificatului prezentat rezultă că ofertantul este autorizat să desfăşoare activităţi proprii de birou pentru societate. Ca urmare, ofertantul Creative Desire SRL-D a fost descalificat. Comisia de evaluare a constatat că ofertantul Exponential SRL îndeplineşte condiţiile de calificare solicitate prin caietul de sarcini. Contractul de închiriere a sectorului de plajă Mamaia VI, subsector 9a, a fost atribuit societăţii Exponential SRL, care a obţinut 20 de puncte.

Despre Exponential SRL

Exponential SRL are sediul social în Constanţa, Complexul Marea Neagră. Firma este deţinută de asociatul unic Petre Neacşu, născut pe 13.08.1957, în Sibioara, Constanţa. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de „restaurante“. În anul 2014, societatea cu 39 de angajaţi a declarat o cifră de afaceri netă de 6.562.748 de lei şi un profit net de 100.686 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 29 aprilie în vederea atribuirii contractului privind închirierea sectorului Mamaia VI, subsector 9a, societăţii Exponential SRL.
 
Tot acolo puteţi consulta şi declaraţiile de avere şi de interese ale lui Adrian Chera, ale Rodicăi Vasile, ale lui Tănase Grasu şi ale Liviei Nicolau. Precizăm că respectivele declaraţii de avere şi de interese au fost publicate pe site-ul ANI.

Citeşte şi Luptele“ pentru închirierea plajelor, la final Agenţi economici celebri care au bătut palma cu ABADL (documente)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii