Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât a plătit Primăria Chirnogeni pentru un autoturism

ro

03 Jul, 2014 00:00 4679 Marime text
Primăria Chirnogeni a achiziționat, în anul 2007, un autoturism în valoare de aproximativ 45.000 de lei. Potrivit anunțului de atribuire, este vorba despre o procedură de cerere de ofertă la care s-a prezentat un singur ofertant - SC Auto-Grup SRL. Așa cum reiese din procesul-verbal de atribuire a contractului, societatea menţionată s-a prezentat cu o ofertă financiară în valoare de 43.358,83 de lei, echivalentul a 13.677 de euro, aceasta fiind, de altfel, și firma care și-a adjudecat contractul.
Potrivit Registrului Comerțului, SC Auto-Grup SRL este o societate cu sediul în Constanța, care are șase asociați persoane fizice: Anamaria Mihai, Adrian Bizineche, Adrian Tecușanu, Neculai Ciupercă, Victor Vasile Fechete și Stelian Fottu.
La sfârșitul anului 2013, firma a declarat o cifră de afaceri de 8.005.421 de lei, profit zero și 45 de salariați.
Revenind la atribuirea contractului pentru achiziționarea unui autoturism pentru Primăria Chirnogeni, iată și membrii comisiei de evaluare a ofertelor, așa cum se precizează în procesul-verbal de atribuire: Constantin Agavriloaei (președinte), Claudia Dan (secretar), Eliza Mihaela Preduţ, Gherghina Voicu și Constantin Nanu (membri).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii