Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația Operatorilor de Plajă „Litoral” s-a ocupat de salvamari și de posturile de prim-ajutor la Mangalia (documente)

ro

30 Jun, 2016 00:00 3298 Marime text
 

Consiliul Local al municipiului Mangalia a atribuit, în iulie 2009, prin licitație publică deschisă, un contract având ca obiect „Achiziție de servicii de salvare acvatică - salvamar și posturi de prim-ajutor”. Sursa de finanțare a fost bugetul de stat.
 
Imediat a fost numită comisia de evaluare a ofertelor, din care a făcut parte președintele Mitu Maria și membrii Dumitrașcu Laurențiu, Diaconu Georgeta, Ivan Georgeta și Răducanu Mintuță. Membrii acestui for s-au întrunit pentru deschiderea ofertei primite. Este vorba despre Asociația Operatorilor de Plajă „Litoral”. S-au deschis plicurile cu documentele de calificare, cu propunerea tehnică și propunerea financiară.
 
Asociația Operatorilor de Plajă „Litoral” a oferit 643.000 de lei, fără TVA, însă președintele comisiei de evaluare a ofertelor îi pune în vedere reprezentantului ofertantului să completeze documentele de calificare, în termen de 72 de ore de la data semnării procesului-verbal. Este vorba de certificatul de înscriere a persoanei juridice fără scop patrimonial nr. 524/250/2008, emis de Judecătoria Mangalia - original sau copie legalizată, apoi certificatul emis de Judecătoria Mangalia, din care reiese că asociaţia nu se află în procedura falimentului sau a lichidării judiciare - original sau copie legalizată și declararea cifrei de afaceri medii pe ultimii trei ani pentru SC Vital - Medimar SRL, despre care nu se specifică nimic.
 
Din raportul procedurii nu reiese dacă asociația a adus documentele cerute, în schimb, se specifică faptul că, în urma examinării ofertei, aceasta a fost admisă. Punctatul obținut de Asociația Operatorilor de Plajă „Litoral” a fost: preţul ofertei - 50 p, dotare conform caietului de sarcini - 32,4 p, experiență similară - 11 p.
 
În total, Asociația Operatorilor de Plajă „Litoral” a primit 93,40 de puncte. Dat fiind acest punctaj, în conformitate cu prevederile Dispoziției primarului nr. 757 din 9 iulie 2009 și ale Hotărârii Consiliului Local Mangalia nr. 75 din 7 august 2008, ofertantul Asociația Operatorilor de Plajă „Litoral” a fost declarat câștigător, cu o ofertă de 643.000 de lei, fără TVA, și cu o durată de 60 de zile calendaristice.
 
Asociația Operatorilor de Plajă „Litoral” are sediul social pe strada 1 Decembrie 1918, din Mangalia.

În secţiunea „Documente”, puteţi vizualiza anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de deschidere a ofertelor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii