Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegeriparlamentare2020 Mihnea Drumea (PNL) - „Voința poporului trebuie să se reflecte în componența noului Parlament”

ro

01 Dec, 2020 16:08 1899 Marime text

 
  • Mihnea Drumea (PNL) este invitatul nostru de astăzi la ZIUA Electorală, live pe www.ziuaconstanta.ro dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
  • Mihnea Drumea candidează, din partea PNL Constanța, pe lista pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie.
Mihnea Drumea: „Ne dorim ca toți românii să iasă la vot pentru că alegerile din 6 decembrie sunt hotărâtoare pentru România. Vorbesc și din perspectiva profesorului. A merge la vot este o componentă esențiala a democrației. Voința poporului trebuie să se reflecte în componența noului Parlament. Trebuie sa ne cunoașteam drepturile și libertățile.”

„Sunt cetățeni care nu au înțeles că toate aceste măsuri au fost luate cu scopul de a preveni răspândirea virusului”, spune Drumea.

„Tocmai de aceea candidez, pentru că am conștientizat că legislația are o problemă. Am considerat că expertiza mea va fi necesară”, precizează Drumea.

„PNL Constanța, prin lista pe care a alcătuit-o, încearcă să ajusteze și să creeze bazele unei noi legislații care să fie pentru oameni”, spune Mihnea Drumea.

„Noi vrem să reclădim România și din perspectiva cercetării”, mai spune Drumea.

Despre administrația liberală la Constanța, Drumea a declarat: „Sper și aștept ceea ce așteaptă orice constănțean: să trăim într-un oraș în care suntem mulțumiți. Constanța trebuie să fie în fruntea clasamentului. Îmi doresc să trăiesc într-o Constanța frumoasă, în care să fiu mândru. Ce a fost până acum ne-a demonstrat că suntem pe ultimul loc la fonduri europene, ne-a întrecut și Techirghiol”, mai spune Drumea.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii