Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegeriparlamentare2020 Mariana Gâju (PSD) - „Reprezentanții partidelor politice care ajung în Parlament trebuie să-și dea mâna”

ro

24 Nov, 2020 17:23 1974 Marime text
  • Mariana Gâju (PSD) este invitata noastră de astăzi la ZIUA Electorală, live pe www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
  • La alegerile parlamentare din 6 decembrie, Mariana Gâju candidează pentru un mandat de senator pe lista PSD Constanța.
„Am adus în fața dumneavoastră un pact. Acest pact este național și se intitutlează „Viitorul satului românesc”. 48% din populația țării noastre traiește în acest sat românesc. Mai ales în acest an, în această criză. Noi vrem să cerem parlamentarilor să ia în calcul această strigare”, spune primarul Mariana Gâju.

Mariana Gâju, despre infrastructura sănătății: „Noi nu vorbim doar despre Cumpăna, ci despre satul românesc. Avem comune care nu au medici de familie. Trebuie să venim în sprijinul medicilor, să le asigurăm cabinete medicale, locuințe de serviciu. La rândul nostru, să avem în cadrul unităților de învățământ, nu doar un asistent medical ci și un medic școlar, cel puțin unul la 500 de elevi”.

„Toți reprezentanții partidelor politice care ajung în Parlament trebuie să-și dea mâna și să judece la fel în Parlament, să voteze proiectele benefice cetățenilor”, mai spune Gâju.

„Centrele medicale comunitare este un proiect foarte bun pentru 3000-5000 locuitori. Eu spun să coborâm și mai jos unde sunt comune care au 1500 locuitori. Sunt bune (n.r: centrele medicale comunitare) dar trebuie să acopere și comunele mai mici, răsfirate”, declară Gâju.

„Este foarte greu să convingem un medic să lucreze într-un centru medical la Cumpăna”, mai spune Mariana Gâju.

„Sănătatea este pe primul loc, dar la fel de important pentru Administrația Publică Locală este și educația”, subliniază Gâju.

„Parlamentarii noștri trebuie să cunoscă problematica comunelor, discutat pe regiuni”, mai spune Gâju.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii