Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegeriparlamentare2020 Dana Dina (PNL) - „Vreau să vin în sprijinul antreprenorilor care sunt încercați în această perioadă”

ro

10 Nov, 2020 17:12 2593 Marime text
  • Dana Dina (PNL) este invitata noastră de astăzi la ZIUA Electorală, live pe www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
  • Dana Dina este pe lista de candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie pentru un mandat de senator din partea Partidului Național Liberal.
Dana Dina lucrează în domeniul retail, deținând mai multe magazine de haine.

Dana Dina (PNL), despre redirecționarea afacerii sale în online : „A început în martie, în momentul în care a fost instaurată starea de urgență. Ne-am direcționat în mediul online, în parametrii mai scăzuți. Scenariul nu părea așa pesimist însă acum scenariul este mai pesimist pentru că nici vremea, nici vremurile nu ne ajută. Vorbesc despre multe domenii de activitate, începând cu Horeca, Turismul, care sunt la pământ”.

„Vreau să vin în sprijinul antreprenorilor care sunt încercați în această perioadă”, spune Dina despre candidatura sa la Senat.

„Va trebui să trăim într-un fel sau altul cu acest virus. Nu trebuie să-l ignorăm. Trebuie să ținem cont de măsurile care ni se comunică. Trebuie să fim conștienți că există din ce în ce mai mulți bolnavi. Trebuie să mergem mai departe. Este nevoie de solidaritate”, spune Dana Dina.

„Sunt multe firme care au aplicat și sunt mulțumite (n.r fondurile de la Guvern)”, mai spune Dina.

„Dacă ajung în Senatul României vreau să asigur că voi reprezenta toți constănțenii, femeile - femeia antreprenor/ mamă, mă voi axa pe mediul de afaceri. Cred că sunt în stare, sunt călită pe muncă, fac asta din clasa a 9-a”, spune Dana Dina.

Despre intrarea în politică, Dina zice: „Am zis că pot fi o voce. Am văzut că prin ceea ce am făcut și fac am căpătat o oarecare încredere. Am încercat să fiu cinstit și profesionist. Dacă ești cinstit dar nu ești profesionist nu-ți ies lucrurile și invers”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii