Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegeriparlamentare2020 Adriana Câmpeanu, candidat PNL, la Camera Deputaților - „Este necesar ca spitalele deja existente să fie modernizate”

ro

02 Dec, 2020 16:33 2108 Marime text
  • Miercuri, 02 decembrie de la ora 16.00, candidatul PNL, Adriana Câmpeanu vorbește la ZIUA Electorală despre proiectele pentru o eventuală activitate de parlamentar, live pe www.ziuaconstanta.ro dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.   
  • Candidează din partea PNL pe lista pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie. 
Adriana Câmpeanu este consilier local la al doilea mandat din partea PNL Constanța. Organizația liberală de la malul mării a mandatat-o să reprezinte partidul și în lupta pentru Parlamentul României.

Candidează pe listele PNL Constanța pentru Camera Deputaților.

Liberala este de părere că activitatea unui parlamentar trebuie să se dezvolte mai mult în baza solicitărilor oamenilor, în baza unui feedback permanent între parlamentar și votanți, nu în baza unor idei scrise pe foaie cu care pleci la drum.

A absolvit liceul Ovidius și apoi s-a licențiat la facultatea de medicină, unde a susținut și un master și doctoratul.

Este medic stomatolog și președinte al unui ONG a ajutat la elaborarea legii tuberculozei, în Parlament.

Adriana Câmpeanu, despre dorința de a candida pentru un post de deputat:

Sunt pe lista de la Camera Deputaților pe locul 7. Ar fi o mare bucurie să ajung în parlament.Sunt mai degrabă pe listă să-mi ajut colegii și să demonstrăm că suntem o echipă tânără.  Îmi doresc să ajung acolo, poate nu acum în 2020, poate la următorul mandat.           

În cadrul interviului, candidatul PNL, Adriana Câmpeanu a vorbit și despre campania electorală și desfășurarea ei.

Și campania locală a fost un pic atipică, dar aceasta a fost total diferită, mai ales că este și această perioadă de carantină și atunci posibilitățile noastre de a discuta cu cetățenii au fost un pic reduse. N-am apucat să facem decât un pic de precampanie, în care să avem posiiblitatea, să vorbim efectiv cu oamenii, iar apoi ne-am mutat în mediul online, cu multe filmulețe, clipuri, interviuri, a precizat Adriana Câmpeanu.

Adriana Câmpeanu a vorbit și despre calitatea de parlamentar.
 

În procesul legislativ există o consultare atât cu cetățenii, cât și cu părțile interesate, sindicate, asociații profesionale, ONG-uri. E mult spus că vorbim despre inițiativele unei singure persoane. Este vorba despre un program de echipă. Cel mult o persoană poate avea o idee, iar apoi să o dezvolte cu echipa de colegi din care face parte. Într-o echipă, membrii găsesc un interes comun și merg mai departe cu o idee legislativă.

Adriana Câmpeanu este medic stomatolog și președinte al unui ONG a ajutat la elaborarea legii tuberculozei, în Parlament.
 

Mult spus că am ajutat la elaborare, am ajutat mai mult la lobby-ul după ce legea era scrisă și ea trebuia să treacă în Parlament. Am făcut ca  aceasă lege să fie cunoscută, iar parlamentarii de peste tot să înțeleagă importanța ei și de ce este bine să treacă și să nu existe voturi împotrivă.

Candidatul PNL vorbește și despre ce ar trebui schimbat în sistemul sanitar.

În ceea ce privește sănătatea, PNL își dorește să crească procentul din PIB acordat sănătății.  Prin construcția a două spitale mari nu se rezolvă problema. Este necesar ca spitalele deja existente să fie modernizate, atât ca infrastructură , cât și ca echipamente, a mai adăugat Adriana Câmpeanu.


 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii