Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegeriparlamentare Marian Crușoveanu, candidat PNL pentru Camera Deputaților, vine la ZIUA Electorală

ro

28 Nov, 2020 10:33 2618 Marime text


 
  • Marian Crușoveanu, secretarul general al PNL Constanța și consilier județean
  •  Îl găsiți pe poziția a treia pe lista pentru Camera Deputaților a PNL, o poziție eligibilă
  • Are mai multe proiecte concrete care vizează infrastructura județului, benefice atât pentru constănțeni, cât și pentru turiști
 
 
 
Marian Crușoveanu, secretarul general al PNL Constanța, consilier județean și candidat al partidului pentru o funcție de deputat.
 
Are mai multe proiecte concrete care vizează infrastructura județului, benefice atât pentru constănțeni, cât și pentru turiști.
 
Printre aceste proiecte se numără și construirea a două drumuri noi. Liberalul propune și realizarea unui nou sens giratoriu, la intrare în comuna Mihail Kogălniceanu, între cartierul de case și fostele IAS-uri, dar și a unei treceri de pietoni.
 
Cum poate să ajute viitorul deputat Marian Crușoveanu pentru a duce la îndeplinire aceste proiecte? Aflați duminică, de la ora 14.00 la ZIUA Electorală.

ZIUA Electorală se transmite  live pe www.ziuaconstanta.ro dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Stroe Viorel 28 Nov, 2020 11:35 Dar pentru pescarii din Portul Turistic Tomis care sunt de ani de zile acolo Ce masuri luați? Ce proiecte aveți?