Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vergil Chiţac spune că, în cazul în care nu câştigă alegerile, nu va rămâne în Consiliul Local (galerie foto)

ro

05 Jun, 2016 22:14 3852 Marime text
Fostul candidat PNL, Vergil Chiţac, fostul rector al Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", a declarat, la sediul partidului, că cetăţenii Constanţei nu mai vin la vot fiindcă sunt dezamăgiţi de prestaţia clasei politice.
 
„Mă aşteptam să vină mai mulţi la vot, pe măsură ce veneau mai mulţi la vot, cu siguranţă procentele mele erau mai mari. Este explicabil pentru că asta dovedeşte faptul că cetăţenii Constanţei - dar este un fenomen general în România - nu mai vin la vot fiindcă sunt dezamăgiţi - cred că e un cuvânt cam «soft» - de prestaţia clasei politice din momentul de faţă. Asta este explicaţia. Lucrul acesta este trist. Ne place sau nu ne place, politică va trebui să facem. Democraţie fără partide nu putem face. Este o problemă majoră a partidelor din România să se recredibilizeze. Sunt sau nu partide noi, mişcări noi sau figuri noi, lucrurile nu vor merge spre bine“.
 
În cazul în care nu câştigă scrutinul după numărătoarea voturilor, Vergil Chiţac a spus că nu va rămâne în Consiliul Local.
 
„Eu nu am vrut nici măcar să figurez pe listă. Deşi o presă marginală a spus că eu am minţit oameni. Eu nici măcar nu am vrut să figurez. Mi s-a spus să fiu acolo în frunte ca să trag partidul mai mult, însă eu nu voi rămâne pe lista consilierilor locali“.  
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii