Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un şomer, o săracă fată bogată, muncitori sau angajaţi la stat se luptă pentru Primăria Ovidiu (documente)

ro

02 Jun, 2016 00:00 4102 Marime text


Pentru Consiliul Local Ovidiu, PNL s-a prezentat cu o listă completă de 22 de candidaţi, PSD are tot 22 de candidaţi, la fel şi PMP şi PRU. PND are însă o listă cu doar 21 de candidaţi, poziţia 22 nefiind completată. Şi de la UNPR sunt zece candidaţi pentru funcţia de consilier local. Fiecare listă de aspiranţi la Consiliul Local este deschisă chiar de candidatul partidului respectiv pentru funcţia de primar, respectiv: George Scupra, din partea PNL, Dumitru Bocai, de la PSD, Nicolae Lupaşcu, din partea formaţiunii PMP, Ion Şerban, de la PRU, Doina Gheorghe, din partea PND, dar şi Ilie Drăgoi, de la UNPR.

Candidatul PMP nu are avere

Candidatul PMP, Nicolae Lupaşcu, probabil trăieşte în maşina pe care o conduce din anul 2006, deoarece, conform declaraţiei de avere, nu deţine niciun fel de proprietate. Lupaşcu nu are nici datorii, nici bani la bancă, ci doar un venit anual de 10.400 de lei - din salariul de casier la o societate comercială.

Candidatul PRU este şomer

Ion Şerban, de la PRU, deţine două terenuri intravilane şi unul agricol, o casă de locuit şi două autoturisme, unul de producţie internă şi un altul marca Chevrolet, achiziţionat în 2012. Potrivit declaraţiei de avere, Ion Şerban este şomer şi a primit de la stat o indemnizaţie de aproximativ 6.000 de lei. Soţia este cea care ţine casa, cu un venit anual de 36.000 de lei, obţinut din calitatea de operator chimist. Alocaţiile copiilor se ridică la 1.000 de lei anual.

Candidatul PND, săraca fată bogată

Doina Gheorghe este singurul candidat de sex feminin care îşi doreşte să devină primar în oraşul Ovidiu. Aceasta este un cetăţean înstărit, deţine şase terenuri, două intravilane, restul extravilane, o casă de locuit, două autoturisme şi o lotcă din 1970. Anul acesta, candidatul a vândut un apartament, pe care a încasat 62.500 de euro, şi trei terenuri intravilane. Din vânzarea acestora, Doina Gheorghe a câştigat 82.000 de euro. Femeia are şi un credit, în valoare de 360.000 de lei, scadent în 2021. Din salarii, soţii Gheorghe câştigă anual doar aproximativ 10.000 de lei.

UNPR are un candidat angajat la stat

Ilie Drăgoi, candidatul UNPR, deţine, împreună cu soţia, un apartament, iar de la AJFP ridică un venit anual de aproximativ 47.000 de lei.
 
Menţionăm că, până la ora publicării acestui material, declaraţiile de avere ale candidaţilor PSD şi PNL pentru funcţia de primar al oraşului Ovidiu, Dumitru Bocai, respectiv edilul în funcţie, George Scupra, nu erau publicate pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate la secţiunea Alegeri locale 2016.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii