Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Gheorghe Dragomir îi invită pe Mircea Banias și Claudiu Palaz la discuții privind desemnarea vicepreședinților CJC

ro

10 Jun, 2016 21:00 3679 Marime text
Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, invită reprezentanții partidelor de dreapta la discuții privind desemnarea conducerii Consiliului Județean Constanța.
 
„PNL Constanța nu a început negocierile cu niciuna dintre formațiunile politice care au obținut mandate în Consiliul Județean Constanța. Reprezentanții acestora sunt așteptați la discuții ca, împreună, să facem front comun pentru desemnarea conducerii CJC, așa cum dorește electoratul constănțean de dreapta. Amintesc faptul că la aceste alegeri locale, votul constănțenilor a fost covârșitor în favoarea partidelor de dreapta”, subliniază liderul PNL Constanța.
 
Parlamentarul liberal își exprimă încrederea că reprezentanții partidelor de dreapta nu își vor dezamăgi electoratul, drept pentru care vor răspunde pozitiv invitației lansate și nu vor prefera o alianță de conjunctură cu PSD.
 
„În speranța că informațiile apărute deja în presa locală nu sunt definitive, îi aștept la discuții atât pe Mircea Banias, reprezentantul ALDE Constanța, cât și pe Claudiu Palaz, reprezentantul PMP Constanța, pentru a veni în asentimentul tuturor votanților de dreapta din județul Constanța”, a conchis președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.
 

UPDATE, ora 00.21:

Partidul Mișcarea Populară Constanța confirmă faptul că președintele Claudiu Palaz va ocupa funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean.
 
„Am hotărât ca, pentru a duce mai departe proiectele din programul PMP, pentru constănțeni, să participăm la crearea unei majorități, în cadrul Consiliului Județean Constanța. Politica derulată de către consilierii PMP nu va fi o politică de blocare a proiectelor Constanței, ci va fi o politică pentru constănțeni. Sunt convins că majoritatea creată în Consiliul Județean va duce la promovarea județului Constanța și la dezvoltarea acestuia. Am multe proiecte, de pe vremea când eram prefect, pe care voi putea să le promovez, de această dată prin prisma funcției de vicepreședinte al Consiliului Județean”, a declarat Claudiu Palaz.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii