Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţiile de avere ale candidaţilor PMP care vor să devină primari de comune în judeţul Constanţa (documente)

ro

03 Jun, 2016 00:00 3291 Marime text
 

29 de candidaţi PMP se luptă pentru primăriile comunelor din judeţul Constanţa. În contextul apropierii scrutinului electoral pentru alegerea primarilor, precum şi a membrilor consiliilor locale şi judeţene şi din dorinţa de a informa cititorii înainte de a lua o decizie finală, am considerat de interes să le arătăm acestora cu ce averi ar putea intra în administraţia publică aspiranţii la aceste mandate.
  

Agigea

Medgid Melec, preşedinte PMP Agigea, candidează pentru funcţia de primar în localitate. Melec este membru FSLI şi deţine doar un apartament în Medgidia. Din salarii, are un venit de 32.000 de lei pe an, iar soţul, 27.000 de lei.

Albeşti

Dumitru Olimpiu Cărăuleanu este administrator al unei societăţi şi candidează din partea PMP la Primăria Albeşti. Acesta deţine împreună cu soţia două terenuri, spaţii comerciale şi un apartament în Constanţa. Veniturile familiei se ridică la 23.000 de lei pe an.

Aliman

Adriana Minea vrea să fie primar la Aliman din partea PMP. Candidatul nu deţine decât un teren şi are venituri din învăţământ de 27.000 de lei pe an. Din apicultură, familia mai câştigă 50.000 de lei anual.

Castelu

Nicolae Anghel candidează pentru un nou mandat de primar din partea ALDE. Anghel nu a declarat decât venituri din calitate de primar în valoare de 37.000 de lei, în timp ce soţia are un venit de 11.000 de lei pe an. 

Chirnogeni

Valentin Bogdan Niţă candidează la Primăria Chirnogeni. Niţă raportează venituri de 25.000 de lei pe an ca persoană fizică autorizată. Candidatul deţine şi un teren şi o casă, precum şi mai multe utilaje agricole, are şi un credit scadent în 2019, în valoare de 68.000 de euro, şi a declarat 100.000 de lei rezultaţi din valorificarea animalelor.

Cobadin

Gheorghe Balea este candidatul PMP pentru Primăria Cobadin. Candidatul deţine trei terenuri şi un autoturism şi are venituri de 17.000 de lei pe an ca angajat al Primăriei Tortoman. Din vânzarea unui teren, a câştigat 15.000 de lei, iar indemnizaţia de consilier local se ridică la 3.000 de lei.

Cogealac

Gheorghe Alexa mai vrea un mandat la Primăria Cogealac. Edil-şef în funcţie, Alexa deţine trei terenuri, o casă şi un apartament, venituri de 35.000 de lei din salarii şi 54.000 de lei din arendă terenuri. Soţia are un venit cumulat din arendă şi salarii de 51.000 de lei, iar copilul, 10.500 de lei pe an.

Corbu

Vasile Poteleanu este candidatul PMP la Primăria Corbu. Averea sa este compusă dintr-un teren, o casă, două autoturisme, iar veniturile se ridică la 40.000 de lei din salarii şi comerţ.

Costineşti

Dumitru Jeanu candidează pentru funcţia de primar la Costineşti. Jeanu este administrator al unei societăţi comerciale, are două terenuri, o casă şi spaţii comerciale. Veniturile din salarii sunt de doar 6.300 de lei.

Crucea

Mihai Lupu este candidatul PMP la Primăria Crucea. Trei terenuri, o casă, trei autoturisme şi venituri din contabilitate de 12.000 de lei, acestea sunt informaţiile din declaraţia de avere a candidatului.

Dobromir

Ionuţ Leontin Ivana este candidatul PMP la Primăria Dobromir. El deţine două terenuri intravilane, iar venituri înregistrează doar soţia - 20.000 de lei pe an. 

Lipniţa

Gelu Cercel vrea să devină primar la Lipniţa. Este preşedintele organizaţiei locale a PMP. Nu deţine bunuri şi nu realizează venituri.

Lumina

Gheorghe Beşliu este asociat unic la o societate comercială şi candidează pentru Primăria Lumina. Beşliu deţine patru terenuri, două case şi spaţii comerciale şi un autoturism. Are venituri de 27.000 de lei pe an din salariu, dar a încasat şi 38.000 de lei din agricultură şi creşterea animalelor. Beşliu are şi o indemnizaţie de 3.000 de lei, din calitatea de consilier local.

Mereni

Vasile Simonca candidează la Primăria Mereni. Acesta deţine un teren, o casă şi un tractor şi nu realizează venituri.

Mihai Viteazu

Dănuţ Geama este candidatul PMP la Primăria Mihai Viteazu. El deţine un teren, o casă şi spaţii comerciale, dar şi trei autoturisme. Din activitatea de comerţ, familia are un venit de 34.000 de lei pe an. 

Mihail Kogălniceanu

Elisabeta Şapte este candidatul PMP pentru Primăria Mihail Kogălniceanu. Şapte este preşedintele organizaţiei locale a partidului şi secretar general al organizaţiei judeţene. Candidatul deţine un teren şi economii bancare de peste 300.000 de lei. Din salarii câştigă 6.000 de lei, iar din agricultură, împreună cu soţul, 90.000 de lei pe an. 

Nicolae Bălcescu

Lucian Constantin este manager auto şi candidează din partea PMP la Primăria Nicolae Bălcescu. Constantin are cinci terenuri, casă şi grajduri, datorii de 200.000 de lei scadente anul acesta, venituri de 12.600 de lei - salarii şi 41.000 de lei - arendă.

Ostrov

Stelian Necunoscutu este administrator la întreprinderea familială şi candidează la Primăria Ostrov. Are casă, teren, credite de 90.000 de lei şi 32.000 de euro scadente în 2018 şi venituri de 150.000 de lei, din agricultură.

Peştera

Eugenia Nadia Penaru candidează la Primăria Peştera. Este învăţătoare, deţine un teren, un apartament, un autoturism de lux, are venituri de 25.000 de lei pe an şi 5.300 de lei din activitatea de formator. Penaru a beneficiat şi de o subvenţie de la APIA, în valoare de 500 de euro.

Saligny

Costel Bivolaru este preşedinte PMP şi candidat la Primăria Saligny. Bivolaru deţine un teren, o casă şi un autoturism Dacia. Are venituri din salarii de 73.000 de lei, indemnizaţie de consilier în valoare de 2.500 de lei şi alţi 2.000 de lei din alocaţiile copiilor.

Săcele

Valentin Stan, de profesie fermier, candidează din partea PMP la Primăria Săcele. Stan are teren, casă, magazii şi grajduri, utilaje agricole, un credit scadent în 2019, în valoare de 46.000 lei, şi venituri de 42.000 de lei pe an.

Seimeni

Radu Vulpe este acţionar într-o societate comercială, membru PMP şi candidat la Primăria Seimeni. Vulpe are un teren, o casă, un apartament şi un autoturism şi venituri declarate de 1.500 de lei din creşterea animalelor.

Târguşor

Constantin Leancu este candidatul PMP la Primăria Târguşor. Leancu deţine două terenuri, spaţii comerciale, autoturism, tractor şi maşini agricole, are venituri din salarii de 21.000 de lei, iar din agricultură, de 50.000 de lei.

Tuzla

Marian Sărăcilă candidează din partea PMP la Primăria Tuzla. Este asociat în două societăţi comerciale şi unul dintre cei mai avuţi candidaţi: opt terenuri, trei case şi un autoturism de lux. La capitolul „venituri”, Sărăcilă a declarat doar 26.000 de lei pe an, din salarii.

Valu lui Traian

Florin Ţugurel este candidatul PMP la Valu lui Traian. Este manager la o societate comercială şi deţine un autoturism şi o remorcă, are datorii scadente în 2018, în valoare de 23.500 de lei, şi venituri de 32.000 de lei pe an.

Vulturu

Daniel Ţigău candidează la Primăria Vulturu din partea PMP. Nu deţine bunuri şi are un venit declarat de 4.500 de lei pe an din activitatea de muncitor.
 
Menţionăm că, până la data publicării acestui material, trei candidaţi liberali şi democraţi nu aveau declaraţiile de avere şi de interese publicate pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate. Este vorba despre candidaţii PMP din localităţile: 23 August - Dumitru Budeanu, Bărăganu - Gheorghe Clenciu şi Istria - Ion Ţuţu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii