Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Decebal Făgădău – „Rezultatul din această seară mă mulțumește pe de o parte” (LIVE video+galerie foto)

ro

06 Jun, 2016 00:36 10143 Marime text
În aceste momente, la sediul PSD Cosnstanța, Decebal Făgădău face declarații presei. Acesta spune că este mulțumit de rezultatele din această seară.
 
„Sunt în măsură să vă comunic rezultatul aproape final al numărătorii paralele. PSD a câștigat funcția de primar al Constanței la o diferență de aproape 7000 de voturi. Rezultatul din această seară mă mulțumește pe de o parte. Prezența scăzută la vot trebuie să fie considerată un vot de blam pentru actuala clasă politică”, a declarat Decebal Făgădău. 

UPDATE, ora 00.46:

„Îi felicit pe toți competitorii politici, indiferent de modul în care au ales să facă camanie. Îmi doresc ca în Consiliul Locl să existe un singur partid, cel al constănțenilor. Vă asigur de o întreagă transparență, de dialog cu constănțenii. Vom organiza o conferință de presă în care vă vom prezenta proiectele noastre. Săptămânal, împreună cu un consilier local voi vizita câte un cartier al Constanței. Vom continua schimbarea și în partid, vom face o analiză atentă. Îi asigur pe constănțeni că cel de-al 55-lea primar al Constanței va fi primarul tuturor”, a mai spus Făgădău.
 
Decebal Făgădău, către colegii din partid: „Am câștigat cam 70% dintre secțiile de votare, 30% le-am pierdut. Trebuie să continuăm reforma în partidul nostru. Ajutați-mă în acest mandat!”

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 06 Jun, 2016 12:16 Va asteptam in cartierul Compozitorilor unde noroiul rste pana la genunchi ... in continuare...
  • alina 06 Jun, 2016 02:23 Poate acum ne veti taia iarba si din spatele blocurilor.