Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AEP a publicat „Ghidul finanțării campaniei electorale la alegerile locale din anul 2016” (document)

ro

23 Mar, 2016 18:53 2669 Marime text
 
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a făcut public „Ghidul finanțării campaniei electorale la alegerile locale din anul 2016”.
 
Încă de la începutul ghidului, AEP explică cadrul legal în baza căruia acesta a fost conceput. Apoi, urmează o scurtă prezentare a datelor importante privind alegerile din acest an.
 
În ghid, printre altele, veţi găsi informaţii despre obligațiile mandatarului financiar desemnat la nivel de județ, sector sau la nivelul municipiului București, despre contribuţiile candidaţilor pentru campania electorală care provin din donaţii, precum şi despre rambursarea cheltuielilor electorale.
 
De asemenena, sunt prezentate şi interdicțiile privind finanțarea campaniei electorale, cum ar fi: se interzice finanţarea în orice mod a campaniei electorale de către o autoritate publică, instituţie publică, regie autonomă, companie naţională, societate reglementată de Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. Menţionăm că acest ghid a fost publicat pe site-ul AEP (roaep.ro).
 
În secţiunea „Documente” puteţi citi integral „Ghidul finanțării campaniei electorale la alegerile locale din anul 2016”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii