Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vergil Chițac despre planurile sale „Ne intrăm în drepturi. Chem Curtea de Conturi”

ro

30 Sep, 2020 07:32 6253 Marime text
  • Aseară, primarul ales al municipiului Constanța, a postat pe pagina sa de Facebook următoarele:
 
„Dragi constănțeni, peste câteva zile ne intrăm în drepturi. În mandatul meu, vă voi prezenta transparent toată activitatea de la Primărie și voi explica fiecare acțiune și fiecare gest pe care le voi face în calitate de primar. Îmi doresc să existe dialog permanent și să nu planeze nici cea mai mică suspiciune asupra corectitudinii activității mele.

Acestea fiind zise, vă prezint mai jos care sunt lucrurile pe care le voi face imediat ce preiau mandatul în mod oficial:

1. Cer rapoarte de lucru de la toate direcțiile și instituțiile subordonate, care să îmi prezinte problemele pe termen scurt și planul de acțiuni pe termen lung;

2. Fac analiza bugetului de venituri și cheltuieli al Primăriei pentru a ști exact cum stăm și cum putem îmbunătăți situația;

3. Iau legătura cu toți furnizorii de utilități (apă, canalizare, căldură, gaze, electricitate) pentru a vedea care e situația înaintea iernii și a nu ne trezi cu surprize neplăcute;

4. Nu în ultimul rând, chem Curtea de Conturi. Voi verifica cu exactitate legalitatea cheltuirii banului public până în acest moment și a contractelor aflate în derulare.

O altă problemă o reprezintă șefii din Direcții care sunt numiți politic și care nu performează. Vă garantez că reformăm administrația și modul în care vom face management la Primărie. Și începem de sus, de la top-management, unde sunt probleme foarte mari.


Va fi mult de lucru și voi întâmpina probleme numeroase, sunt perfect conștient de acest lucru. Dar cunosc administrație și procesele de lucru.

Sunt convins că împreună vom transforma Primăria și vom performa pentru binele Constanței.
Vă mulțumesc!”
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Orac Neculai 30 Sep, 2020 13:33 Succes noului primar , Vergil Chitac ,cel mai titrat pe care l-a avut Constanta vreodata.
  • Sin 30 Sep, 2020 08:31 Să fie într-un ceas bun!