Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO #alegerilocale2020 Corina Martin (PER) prezintă al treilea proiect pentru constănțeni

ro

17 Sep, 2020 15:09 2689 Marime text

Partidul Ecologist Român, Filiala Constanţa organizează astăzi o conferința de presă, în cadrul căreia se lansează cel de-al treilea proiect de impact din Platforma Program a Corinei Martin, candidatul PER la Primăria Constanța.

Conferința de presă a Partidului Ecologist Româurmătoarea ordine de zi:
-    Prezentarea celui de-al treilea mare proiect al candidatului Corina Martin la Primăria Constanța;
-    Declarații de presă – Daniel Constantin Moraru, candidatul Partidului Ecologist Român la Consiliul Județean Constanța.


Corina Martin a luat cuvântul: "Suntem oameni în politică. Vă mulțumesc pentru că sunteți aici pentru a lansa ultimele dintre proiecte".

Pe lângă marele proiect numarul 3, mai lansează alte două proiecte mici.

În primul rand, Corina Martin a reamintit de primele două proiecte - Mica Veneție și Parcul Modern.

Parcarile din programul electoral al Corinei Martin sunt prezentate prima oară. Urmează un proiect gândit pentru Parcul Tăbăcărie:
"Voi prezenta proiectul despre care am ținut suspans - pentru ca avem candidați care plagiează - venim cu ceva personal", a spus Corina Martin.

Corina Martin a prezentat un scurt filmuleț despre parcările supraetajate pe care dorește să le implementeze.

Apoi a prezentat un film despre Parcul Tăbăcărie. Corina Martin dorește un parc eco-smart, cu parcări supraetajate, piste de biciclete, alei pietonale și Teatrul de Vară din parc.

Urmează proiectul surpriză.

"Al treilea proiect mare este sport. La Constanța nu avem facilități și posibilități pentru competiții sportive internaționale. Am adus gale mondiale la Constanța. Am organizat multe gale sau am susținut și cofinanțat cu asociația multe competiții. Așa am putut să aflu nemulțumirile acestor sportivi. Parinții vor să își aducă copiii la un centru bun. Dorim să facem un Campus olimpic sportiv - în zona Cora Brătianu - de 75 de hectare", a punctat Corina Martin.


Se referă la zona din spatele Cora Brătianu către Abator.

Vor fi asigurate spații de cazare pentru sportivi, facilități de alimentatie publică, prin accesarea unor fonduri europene.

„Am avut o întâlnire cu oamenii de sport ai orașului. Deja sportivii și antrenorii sunt interesați. Chiria va fi 0 pentru echipele și asociațiile sportive din Constanța, la fel și utilitățile. Este un proiect ambițios”, spune candidatul PER la Constanța.

A luat cuvântul Daniel Moraru, candidatul la CJ Constanța.

"Proiectele PER vor fi disponibile pentru toate partidele care doresc să le facă funcționale. Nu venim cu zeci de proiecte. Venim cu cinci proiecte majore pe care dorim să le avem. Pe lângp proiectele bază cu cele trei direcții majore - educație, sănătate și bunăstare, avem și grijă pentru natură și viitor. Aici putem discuta despre o centrală în cogenerare la Constanța - unui nou CET", a spus Moraru.

Mai multe detalii puteți citi în ediția de mâine.

Mai multe imagini puteți vizualiza în „Galeria Foto”.

Comandat de PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN
Executat de ZIUA de Constanta
Mandatar financiar 21200195

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii