Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Hârşova a validat consilierii locali ai comunei Ciobanu! Iată lista completă

ro

29 Oct, 2020 10:23 2534 Marime text
  • Prezenta hotărâre se va comunica Prefectului Judeţului Constanţa şi Secretarului General al comunei Ciobanu, precum şi consilierilor locali aleşi al căror mandat a fost invalidat.

Judecătoria Hârşova a admis cererea formulată de comuna Ciobanu prin Secretarul general al comunei și a validat mandatele consilierilor locali aleşi, potrivit rezultatului alegerilor locale din data de 27.09.2020, după cum urmează:
 
Simion Ion
Chivu Anișoara
Parocescu Tudorică
Barbu Aurelia
Coman Georgică
Ștefănuța Cătălin
Jianu Georgeta
Galiu Florin
Radu Gelu
Caitas Rădel
Tudor Dinu
Nădrag Dumitru
Coman Bică
 
În continuare, Judecătoria Hârșova a invalidează mandatele consilierilor locali aleşi, potrivit rezultatului alegerilor locale din data de 27.09.2020, care au renunţat la mandat, în condiţiile art. 115 din Ordonanţa de urgenţă nr. 57/2019 privind Codul administrativ, după cum urmează: Gurgu Tudorel și Rîcu Adrian.

Potrivit art. 149 alin. 3 din Ordonanţa de urgenţă nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prezenta hotărâre se va comunica Prefectului Judeţului Constanţa şi Secretarului General al comunei Ciobanu, precum şi consilierilor locali aleşi al căror mandat a fost invalidat.

Cu drept de apel, pentru cei interesaţi, în termen de 3 zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se depune la Judecătoria Hârşova. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.  
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii