Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Virginia Uzun, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Eforie, a depus listele de semnături necesare validarii candidaturii

ro

18 Aug, 2020 08:30 3207 Marime text
  • Virginia Uzun, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Eforie, s-a deplasat la Constanța în vederea înregistrării la Judecătorie a documentelor necesare pentru înscrierea în cursa electorală.
Luni, 17 septembrie, Virginia Uzun, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Eforie, împreună cu echipa de consilieri locali pe care o va supune votului concetățenilor săi pe 27 septembrie, s-a deplasat la Constanța în vederea înregistrării la Judecătorie a documentelor necesare pentru înscrierea în cursa electorală, validate anterior de Biroul Electoral de Circumscripție.

„Candidez pornind de la ideea că voi fi un altfel de primar. Un primar a cărui ușă va fi permanent deschisă, un primar atent la problemele și necesitățile tuturor, un lider în jurul căruia să construim o comunitate trainică, într-un oraș cu care să ne mândrim. Am alături de mine o echipă de consilieri pe care o consider reprezentativă pentru populația orașului nostru, cu oameni foarte bine pregătiți și responsabili, oameni cu reușite profesionale și personale notabile, oameni cu viziune, care vor lupta pentru dezvoltarea unitară a celor două localități componente ale orașului nostru, cu competență și eficiență, cu iubire de oameni și curaj!

Consider de asemenea că asumarea funcției de primar trebuie făcută în folosul oamenilor, a îmbunătățirii vieții lor de zi cu zi, iar principalul obiectiv este acela de a construi o comunitate puternică și de a face din localitatea noastră un oraș-stațiune modern, la standardele impuse de secolul al XXI-lea”, a declarat Virginia Uzun după depunerea documentelor pentru candidatură la Judecătoria Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii