Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 - Vergil Chițac (PNL) “Atragerea fondurile europene nerambursabile vor aduce civilizație și prosperitate în Constanța. Se poate și la noi”

ro

20 Aug, 2020 00:00 1692 Marime text
  • Vergil Chițac a discutat cu o serie de tineri antreprenori constănțeni despre importanța atragerii fondurilor europene, care pe termen lung vor aduce prosperitate și pentru municipiul Constanța
  
Candidatul PNL pentru primăria municipiului Constanța, Vergil Chițac s-a întâlnit cu o serie de tineri antreprenori constănțeni și au abordat subiectul importanței atragerii fondurilor europene.
“Întâlnirea cu tinerii antreprenori de săptămâna trecută a fost foarte bună. Am pus pe tapet care este rolul primăriei în sprijinirea acestui domeniu și le-am explicat ideile mele prin care voi încuraja la maximum mediul privat și start-up-urile din Constanța. Prin astfel de abordări și prin atragerea masivă a fondurilor europene nerambursabile, orașe precum Cluj-Napoca sau Oradea au devenit etaloane de civilizație și prosperitate în România. Se poate și la noi. Aveți încredere!”, transmite candidatul PNL, Vergil Chițac.
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii