Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 - Vergil Chițac, candidat PNL pentru Primăria Constanța “Mi-am asumat că voi face tot posibilul pentru ca acest minunat oraș să iasă din mediocritate”

ro

18 Aug, 2020 00:00 1802 Marime text
  • Candidatul PNL, pentru Primăria Constanța, senatorul Vergil Chițac susține că municipiul Constanța are nevoie de un plan de acțiune în doi pași
  • Senatorul afirmă că aproape 90% din programul electoral cu care a candidat la Primăria Municipiului Constanța în 2016 e perfect valabil și astăzi, pentru că sunt măsuri și direcții de acțiune firești, indispensabile pentru o viață decentă, într-un oraș European
  • În 2020, anul alegerilor locale, calitatea vieții constănțenilor a scăzut, mai spune candidatul PNL
  • În opinia lui Chițac, de departe cel mai grav lucru e că în ultimele două decenii nu a existat o viziune – reală și pe termen lung – de dezvoltare a orașului
  • Planul pentru Constanța Puternică a candidatului PNL, poate fi consultat pe www.vergilchitac.ro

Candidatul PNL, pentru Primăria Constanța, senatorul Vergil Chițac susține că municipiul Constanța are nevoie de un plan de acțiune în doi pași: o administrare a urgențelor într-o terapie de șoc în primul an de mandat. Pasul doi, executarea de programe pe termen lung de însănătoșire a orașului.
Senatorul afirmă că aproape 90% din programul electoral pe care l-a propus  în 2016 și cu care a candidat la Primăria Municipiului Constanța (PMC) rămâne perfect valabil și astăzi, pentru că sunt măsuri și direcții de acțiune firești, indispensabile pentru o viață decentă, într-un oraș european.
“Trebuie să ducem Constanța spre normalitate și abia de acolo să începem să construim bunăstarea. Spuneam acum patru ani că, dacă nu începem să lucrăm pentru Constanța, vom vorbi despre aceleași lucruri și în 2020. Din păcate, am avut dreptate”, susține Chițac.
În 2020, anul alegerilor locale, calitatea vieții constănțenilor a scăzut, mai spune senatorul iar “sectorul economic nu s-a dezvoltat, oamenii au sărăcit, copiii nu au unde să se joace în siguranță și în condiții decente, nu s-au construit spitale noi, bazine de înot nu există, spațiile verzi sunt de două ori sub norma europeană, stadionul Farul a rămas în paragină, ca mai toate bazele sportive, Teatrul de vară Mamaia și Teatrul de vară Soveja sunt pline de bălării, parcarea se face în proporție covârșitoare pe carosabil, oamenii nu pot circula pe trotuarele ocupate de mașini parcate, curățenia lasă de dorit, parcurile sunt neîngrijite, cetățenii nu se simt în siguranță, iar Poliția locală trebuie ajutată să-și facă mai bine treaba. Și multe altele”.
În opinia lui Chițac, de departe cel mai grav lucru e că în ultimele două decenii nu a existat o viziune – reală și pe termen lung – de dezvoltare a orașului. “Lucrurile nu mai pot continua așa. Nu putem lăsa Constanța scufundată, ca azi, în haos, și infectată de corupție. Trebuie să ne facem ordine în propria casă”, afirmă candidatul PNL la primăria Constanța.
“Odată cu depunerea candidaturii la Primăria Constanța, mi-am asumat că voi face tot posibilul pentru ca acest minunat oraș să iasă din mediocritatea în care alții l-au scufundat. Vă garantez că nu mă joc, așa cum nu am făcut-o niciun moment pe parcursul meu profesional. Îi curăț pe ciocoi și toată mafia care chiar și acum, în timp ce citiți acest mesaj, ne jefuiește cu ajutorul complicilor de la butoane. Sunt un om serios și asumat și nu mă abat de la obiectivele pe care mi le-am setat. Cariera ce mi-am construit-o până în acest moment nu lasă loc de interpretări în ceea ce privește integritatea mea.
Găsiți în Planul pentru Constanța Puternică (www.vergilchitac.ro) viziunea pe care o am asupra viitorului orașului și pe care mi-am format-o în urma discuțiilor și consultărilor cu dumneavoastră. Peste 4 ani, rezultatele colaborării noastre se vor vedea nu doar pe hârtie, ci mai ales cu ochiul liber. Împreună salvăm Constanța. Aveți încredere!”, a conchis Vergil Chițac.
 
 
Citește și:

#alegerilocale2020 Au depus candidaturile la Biroul Electoral. Chițac și Lupu, oficial în competiția pentru Consiliul Județean și Primăria Constanța

#alegerilocale2020 PNL Constanța depune candidaturile pentru alegerile locale la Biroul Electoral Județean (LIVE TEXT + VIDEO)
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii