Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 USR PLUS Constanța prezintă proiecte pe final de campanie electorală (LIVE TEXT + GALERIE FOTO)

ro

24 Sep, 2020 12:02 1672 Marime text
  • Conferință de presă organizată de USR PLUS la Constanța, cu participarea lui Stelian Ion, Dumitru Caragheorghe și Mirela Garip.

Joi, 24 septembrie, de la ora 12.00, USR PLUS organizează o conferință de presă, pe strada Ștefan cel Mare (intersecția cu strada Mercur).

Subiectul conferinței este prezentarea proiectelor pentru Constanța ale Alianței USR PLUS.

La conferința de presă  participă: Stelian Ion - candidatul Alianței USR-PLUS pentru Primăria Constanța, Dumitru Caragheorghe - candidat al Alianței USR-PLUS la Consiliul Local Constanța și Mirela Garip - candidat al Alianței USR-PLUS la Consiliul Local Constanța.

Bună ziua! Bine ați venit în jungla urbană a Constanței. Am ținut să avem această ultimă conferință de presă aici. Vom vorbi în principal despre proiectele noastre pentru constănțeni. Ne interesează foarte mult contactul direct cu constănțenii.  Veți vedea că, în ciuda unor chestiuni mai înșelătoare din campanie, de fapt ce vrem noi să transmitem sunt problemele acestui oraș și găsirea de soluții, a spus Stelian Ion.

Alături de mine sunt și colegii mei, care vor vorbi, a completat Stelian Ion.

Dumitru Caragheorghe a luat cuvântul.

Subdezvoltarea economică a orașului este pregnantă. Proiectele noastre vor constitui motorul dezvoltării economice viitoare. Activități care vor aduce profituri mai mari și locuri de muncă mai bine plătite. Proiectele pe partea economică sunt în număr de cinci,  spune candidatul la Consiliul Local.

Dumitru Caragheorghe a trecut în revistă proiectele deja prezentate din domeniul dezvoltării economice din programul electoral al alianței.

Componenta economică este necesară!, a spus vehement Caragheorghe.

Trecând la capitolul de infrastructură și transport am fost șocați de încheierea contractului cu BERD pe autobuze Diesel. Asta când celelalte autorități din țară cumpără autobuze electrice, a adăugat reprezentantul alianței.

Legat de parcări, acesta a spus că Decebal Făgădău este „campionul stâlpișorilor“.

Dumitru Caragheorghe a mai adăugat că Făgădău a ratat atragerea de fonduri nerambursabile pentru a fi investite în parcări.

Am identificat soluții de a implementa diverse soluții de parcări. Avem în vedere să realizăm conexiunea între cartierele care sunt rupte unele de altele. Avem în vedere asigurarea utilităților. Suntem în secolul 21 și unii nu au acces la aceste beneficii, a adăugat Caragheorghe.

Cartierele Palas, Palazu Mare și Veterani sunt cele fără utilități.

Alianța USR PLUS a spus că va propune CNI o investiție mai bună în domeniul sportului, cu o arenă de 30 de mii de locuri.

O să vorbesc de partea de poliție locală și securitate. Avem nevoie de o instituție care să lucreze ăn beneficiul cetățeanului. Un sistem de supraveghere video este necesar, a conchis Caragheorghe.

A vorbit apoi și Mirela Garip.

Dorim realizarea atât a unui spital metropolitan la Constanța, cât și a unui spital pentru copii. Avem posibilitatea să luăm bani de la BERD pentru spitalul metropolitan. De asemenea, trebuie dotate cabinetele din școli, iar Spitalul de Boli Infecțioase trebuie renovat,  a spus Garip.

Mai multe detalii, in ediția de mâine.

Sursa foto: ZIUA de Constanța  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii