Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Tudorel Chesoi, candidatul ANȚ la Primăria Constanța - „Suntem foarte departe de alte orașe care ne-au luat-o cu mult înainte. Am soluții clare, certe și convingătoare” (video)

ro

21 Sep, 2020 17:09 2400 Marime text
  • Tudorel Chesoi candidează din partea Alianței Național Țărăniste la primăria Constanța.
  • Candidatul Alianței Național Țărăniste propune alegătorilor constănțeni un program electoral bazat pe curățenie, amenajarea de spații verzi și reabilitarea celor existente și o gigacalorie mai ieftină pentru sezonul rece
  • Deviza candidaților Alianței Național Țărăniste este: "CONSTANȚA VERDE,CONSTANȚA FRUMOASĂ!"
     
Tudorel Chesoi candidează din partea Alianței Național Țărăniste la primăria Constanța.
Candidatul Alianței Național Țărăniste propune alegătorilor constănțeni un program electoral bazat pe curățenie, amenajarea de spații verzi și reabilitarea celor existente și o gigacalorie mai ieftină pentru sezonul rece.
Despre toate aceste proiecte a vorbit la ZIUA Electorală. Interviul video poate fi urmărit aici: 


Antreprenor, țărănist din 1990, Chesoi a mai fost consilier local.
Prin intermediul proiectelor depuse a ajutat peste 4.000 de firme mici și mijlocii din oraș să plătească impozite mai mici pentru clădirile nerezidențiale, utilizate ca sedii de firmă.
Transparența se află în vârful piramidei priorităților lui Tudorel Chesoi, asta datorită faptului că banii publici trebuie cheltuiți la vedere.
Licitațiile publice se vor organiza cu maximum de vizibilitate, pentru ca agenții economici să participe.
Siguranța este un alt punct forte al programei electorale, fiind o prioritate.
Poliția locală va acționa în sprijinul constănțeanului, nu pentru a-l amenda, ci pentru a-l proteja. Prezența lor în cartier va fi asigurată 24 de ore din 24.

Un nou PUG este necesar, iar acesta este un punct important pe lista prioritățiilor lui Tudorel Chesoi.
Registrul Verde și cultura estivală sunt alte două puncte regăsite în programa electorală.
Gigacaloria ieftină a fost și rămâne un subiect pe care Tudorel Chesoi îi alocă trup și suflet de ani de zile, și dorește ca locuitorii din Constanța să plătească cel mult 150 de lei pe gigacalorie. Centralele pe gaz în locul centralelor termice reprezintă soluția găsită de candidat.

Transportul în comun modern, cât și locurile de parcare sau locurile de muncă sunt alte puncte tari de pe lista priorităților. Un oraș verde și curat este o carte de vizită pentru orice oraș, iar amenajarea de parcuri și locuri de joacă reprezintă un punct important pe lista de promisiuni. De altfel, primăria va avea sedii în fiecare cartier pentru o apropiere de problemele cetățenilor.


„Sunt proiecte pe care constănțenii și le doresc cu ardoare. Ele trebuiesc aprobate urgent de viitoare administrație publică locală și trecute la prioritate maximă. Ele nu costă mult, cu excepția pasajelor, dar putem să luăm bani europeni. Ele pot fi realizate ușor. Concomitent cu derularea acestor priorități, este foarte important să începem construirea unor proiecte pentru obținerea de bani europeni, pentru obiective foarte importante.
O altă idee interesantă este faptul că orașul nostru, dacă privim în jurul orașului, este cel mai sărac cu privire la atragerea de investitori români sau străini, care să îmbogățească bugetul local, care să dezvolte afaceri mai întâi, vor fi angajați foarte mulți constănțeni. Trebuie să facem ceva să ajungem alte orașe din lume. Suntem foarte departe de alte orașe care ne-au luat-o cu mult înainte. Am soluții clare, certe și convigătoare.
Eu, ca primar, aș achiziționa toate sutele de hectare din zona A2 și A4, și din stânga și din dreapta autostrăzii, de la un capăt la altul, chiar până la Lazu aș cumpăra. Sunt terenuri agricole, nu costă foarte mult. Aș face un anunț publicitar pentru atragerea de investitori și le-aș spune așa – vă ofer teren, cu o chirie modică sau fără chirie, vă oferim utilități, apă drumuri de acces, energie, canalizare dacă se poate și atunci o diminuare a impozitului, în funcție de milioanele de euro pe care le investeșe.
Atunci sigur că bugetul ar „suferi” o creștere și cetățenii ar înregistra o relaxare a taxelor care sunt foarte mari. Bugetul actual se bazează pe taxe și impozite. Totul punem pe umerii constănțenilor. ”, a mai spus Tudorel Chesoi.

Deviza candidaților Alianței Național Țărăniste este: "CONSTANȚA VERDE,CONSTANȚA FRUMOASĂ!"

POZIȚIA 10 pe BULETINUL DE VOT-PRIMAR
POZIȚIA 12 pe BULETINUL DE VOT-CONSILIERI MUNICIPALI
POZIȚIA 4 pe BULETINUL DE VOT-CONSILIERI JUDEȚENI
 
ZIUA Electorală este în direct, pe www.ziuaconstanta.ro dar și pe https://www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Comandat de ALIANTA NATIONAL TARANISTA
Executat de ZIUA de Constanta
Mandatar financiar – 21200539
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii