Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Tudorel Chesoi, candidatul Alianței Național Țărăniste pentru funcția de primar propune “Constanța Verde”(video)

ro

25 Aug, 2020 00:00 3454 Marime text

Tudorel Chesoi este preşedintele Alianței Național Țărăniste Constanța, vicepreşedinte şi membru fondator. Este absolvent al Facultății de Ştiințe Juridice și Administrative, are 30 de ani de experiență politică și candidează pentru funcția de primar al municipiului Constanța.

Candidatul ANȚ pentru primăria Constanța propune transparență, siguranță, un nou PUG, registrul verde, cultură estivală, transport în comun modern, gigacalorie ierftină, construcția de parcări și mai presus de toate, Constanța verde și curată.

În ordine alfabetică, i-am invitat în fața dumneavoastră pe candidații din alegerile locale să se prezinte și să spună care este viziunea lor pentru Constanța.  Vă invităm să urmăriți ZIUA Electorală.

Interviul cu Tudorel Chesoi, candidat ANȚ pentru primăria Constanța poarte fi urmărit aici:
 

Program electoral al candidatului ANȚ pentru primăria municipiului Constanța

 
TRANSPARENȚĂ.
Toți banii publici vor fi cheltuiți la vedere. Licitațiile publice se vor organiza cu maximum de vizibilitate, astfel încât toți agenții economici să poată participa. Banii publici trebuie să se întoarcă la toți agenții economici care produc plusvaloare, nu doar la anumite grupuri de interese.

SIGURANȚĂ
Siguranța cetățeanului e o prioritate. Poliția locală va acționa în sprijinul constănțeanului, nu pentru a-l amenda cu orice preț. Vom structura Poliția Locală, astfel încât să poată fi prezentă în orice cartier, 24 de ore din 24.

UN NOU PUG
Vom rediscuta și elabora un nou Plan Urbanistic General. Cel actual datează din 1999 și este depășit. A fost lăsat așa, intenționat, pentru a da posibilitatea unor băieți deștepți să solicite PUZ-uri și Autorizații defectuoase, în dauna orașului.

REGISTRUL VERDE
Trebuie să finalizăm urgent registrul spațiilor verzi. Odată cu această evaluare publică, nu va mai exista nicio construcție pe spațiu verde, în Constanța.


CULTURĂ ESTIVALĂ
Constanța trebuie să ofere spectacole estivale diverse. Teatrul Soveja trebuie readus la viață iar Grădina de Vară trebuie răscumpărată și redată constănțenilor.

GIGACALORIE  IEFTINĂ P
rețul gigacaloriei scăzut până la nivel de 150 de lei, prin înlocuirea punctelor termice cu centrale pe gaz.

TRANSPORT ÎN COMUN MODERN
Infrastructura de transport trebuie modernizată, prin achiziția de autobuze electrice. Înființarea unei centru noi, moderne, care să preia traficul greu. Repartizarea corectă a autobuzelor, astfel încât să acopere tot orașul. Achiziționarea de autobuze mici, care să acopere toate cartierele.

CONSTRUCȚIA DE PARCĂRI
Orașul trebuie să aibă parcări moderne, atât la nivel de cartier cât și în zonele centrale ale orașului.

CONSTANȚA VERDE ȘI CURATĂ
Amenajarea, încă din primul an, al tuturor spațiilor din jurul blocurilor. Înființarea aici de spații cu funcțiuni mixte. Locuri de joacă, parcuri și parcări subterane. După finalizare vor fi date în administrarea asociațiilor de proprietari. Pentru întreținerea acestor spații vor fi scutiți de anumite taxe și impozite. Banii pot veni, spre exemplu, din plata parcărilor.

  • Plantarea de pomi ornamentali de mărime medie, care să redea un aspect frumos orașului dar și umbra de care avem atâta nevoie, vara.
  • Înființarea de hidrofoare pentru irigarea tuturor spațiilor verzi din cartiere și zona centrală.
  • Reabilitarea tuturor fântânilor arteziene din oraș.
  • Capacele de canalizare trebuie aduse la nivelul străzii. Toate.
  • Actualii stâlpi trebuie desființați, toate cablurile vor fi îngropate.
  • Achiziționarea de la Oil Terminal a zonei de 360 de hectare care stă părăsită, zonă în care să construim un complex de parcuri, alei de promenade, terenuri de sport, piste biciclete.
  • Amenajarea zonei din jurul lacului Tăbăcărie cu piste de biciclete și alei, pentru a crea ambientul necesar pentru plimbare.

    Primăria va avea sedii în fiecare cartier al orașului, pentru a răspunde eficient nevoilor oamenilor. Astfel, cetățeanul nu va trebui să piardă ore întregi pentru a-și spune dorințele și problemele ci va avea la dispoziție un birou al primarului, foarte aproape de zona în care locuiește.

    Crearea de locuri de muncă, prin atragerea de investitori importanți, cărora le vom pune la dispoziție terenuri și facilități fiscale, pentru a investi în Constanța. 
     

Tudorel Chesoi este preşedintele Alianței Național Țărăniste Constanța, vicepreşedinte şi membru fondator.
Este absolvent al Facultății de Ştiințe Juridice și Administrative, are 30 de ani de experiență politică, dintre care 8 ani a fost ales local și județean.

Este administratorul mai multor societăți comerciale și candidează pentru funcția de primar al municipiului Constanța din partea Alianței Național Țărăniste.

ZIUA Electorală

Alegerile locale se apropie cu paşi repezi Piața locală abundă de această dată de candidaturi. De stânga, de dreapta, independenţi, toți vor voturile dumneavoastră.  Dincolo de sondaje și cercetări sociologice subiective, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează o nouă provocare.

Citește și:

#alegerilocale2020 ZIUA electorală (video teaser)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii