Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Tudorel Chesoi (ANT), candidat la Primăria Constanța, în conferință de presă

ro

09 Sep, 2020 11:16 1778 Marime text


Tudorel Chesoi vorbeste de atacul unui alt contracandidat la adresa sa.


Tudorel Chesoi, candidatul Aliantei National Taraniste sustine miercuri, 9 septembrie o conferinta de presa la Hotel Ioana, ocazie cu care vorbeste de atacul unui alt contracandidat la adresa sa.

El a explicat că atacul contracandidatului la adresa sa, făcut în cadrul unui interviu acordat unui ziar local din Constanța, este un lucru „nesăbuit“.

Chesoi a explicat că același contracandidat a avut o discuție cu candidatul ANT, în urmă cu patru ani, când ajunseseră la un acord pentru includerea celui din urmă pe lista de consilieri locali.

„Nu mi-a mai răspuns la telefon apoi“, a mai spus Chesoi.

Printre proiectele cu care urma să mearga în urmă cu patru ani, Chesoi a amintit de centralele de cartier cu care ar fi urmat să meargă alături de contracandidatul care l-a atacat 

"Schimbarea de atitudine este aproape inexplicabilă pentru mine",  a mai adăugat candidatul ANT.

"Mai mult decât atât, în proiectul contracandidatului exista și proiectul meu pe care l-am inițiat. Își însușete proiectul în care vorbește de centrale de cartier și el spune ca eu nu am studii pe aceasta tehnică. Nu e asa de greu să montezi o centrala termică pe gaz într-un punct termic. Știm și noi ce înseamna generare și cogenerare", a adaugat Chesoi.

Tot a mai spus că proiectul său de centrale pe gaz la punctele termice aduce în casele oamenilor o gigacalorie ieftină!

„Sunt foarte indignat că în loc să raspundă la provocarea mea să semneze un pact pentru constănțeni.... Trebuie să facem spații verzi, să facem locuri de joacă, saă facem parcări în zonele descoperite de mine, asta așteaptă constănțenii - Constanța să fie frumoasa", a mai spus Tudorel Chesoi.

„Nu trebuie să criticam proiectele altora pentru a face Constanța frumoasă", a mai spus Chesoi.

Tudorel Chesoi a recunoscut ca a votat cu contracandidatul în 2016, iar acum, drept mulțumire, îl atacă. 

„Am cerut unitatea dreptei. Am facut un apel pentru că așa consideram atunci și consider și acum. Doar o dreaptă unită poate să schimbe fața orașului. Așa am putea să ne mândrim cu Constanța noastra", a adaugat Chesoi.

Tudorel Chesoi speră ca după alegeri, să se încerce o unificare a dreptei în Consiliul Local. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii