Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Stelian Ion (USR - PLUS) a depus candidatura pentru Primăria Constanța (galerie foto+video)

ro

18 Aug, 2020 12:28 2323 Marime text
Candidatul Alianței USR – PLUS, Stelian Ion și-a depus candidatura pentru Primăria Constanța.

Stelian Ion: Dragi constănțeni, zarurile au fost aruncate! Anul acesta scăpăm de PSD la Constanța. Ne-am dat seama că nu există alta șansă și trebuie să salvăm Constanța de această molimă. Vedeți că ne bălăcim în mizerie și că suntem codași în toate clasamentele. Avem alături o echipă puternică, competentă!

Combat cu fermitate aceasta teorie cum ca în Constanța nu avem nevoie de experimente, de o soluție nouă", a mai spus candidatul USR PLUS.

Candidatul USR PLUS a vorbit despre tristețea cu care ascultă poveștile oamenilor.


Am fost cel mai eficient parlamentar dintre toti parlamentarii din Constanța. Voi sta de vorba cu toți constănțenii. Mie nu îmi e frica să stau de vorbă cu oamenii. Ascult cu tristețe poveștile lor, a mai adaugat candidatul.

 Nu e admisibil ca un oraș în anul 2020 să vină în fața lumii cu o astfel de prezentare, cu cartiere care nu au utilități, a spus candidatul USR PLUS.

Stelian a mai spus ca soluția pentru Constanța este USR PLUS.

Toți constănțenii au conștientizat că suntem pe un drum greșit. USR PLUS a avut cel mai bun scor și din oraș și din județ. Constanța își dorește politicieni noi, a conchis Stelian.


Citește și: #alegerilocale2020 - Stelian Ion, candidat USR-PLUS “Sunt cel mai atacat candidat din țară la aceste alegeri. Scopul lor este să mă împiedice să devin primar” (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii